Best travel - doček Nove godine u Budvi! Nezaboravan doček uz prijevoz i 3 polupansiona u hotelu 3* i vrhunski glazbeni program uz koncerte na glavnom gradskom trgu za samo 1099 kn/osobi!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u dočeku nove godine uz koncerte vrhunskih izvođača - neponovljivog Željka Joksimovića, Sergeja Ćetkovića i Parnog Valjka!!! Termin putovanja: 30.12.2016.-02.01.2017.! Siguran polazak!!!

Ponuda uključuje: Best travel - Doček Nove godine u Budvi sa prijevozom i polupansionom, vrhunski glazbeni program uz koncerte na glavnom gradskom trgu za samo 1099 kn!

Uživajte u dočeku nove godine uz koncerte Željka Joksimovića, Sergeja Ćetkovića i Parnog Valjka!

Termin putovanja: 30.12.2016.-02.01.2017.  Siguran polazak! 

    

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz turističkim autobusom prema programu, smještaj u hotelu 3*  u Budvi na bazi 3 noćenja sa polupansionom u dvokrevetnim sobama, posjet Kotoru, turističkog pratitelja na cijelom putu, osiguranje od odgovornosti, jamčevinu turističkog paket aranžmana, sve razglede prema programu, troškove organizacije i realizacije programa.


Cijena aranžmana ne uključuje: ulaznice za pojedine objekte i lokalitete koji se fakultativno posjećuju, troškove osobne potrošnje.


Fakultativni izleti- min. 20 prijavljenih (doplata u agenciji): 

RAZGLED BUDVE I SV. STEFAN: Razgled starog grada Budve u pratnji lokalnog vodiča, vožnja do Sv. Stefana i panoramsko razgledavanje. Ulazak na Sv. Stefan nije moguć jer se nalazi u privatnom vlasništvu.  (35,00 kn po osobi)


MONTENEGRO TURA: Cetinje – Lovćen – Njeguši uz degustaciju pršuta, sira i domaćeg vina: Na ovom izletu ćete vidjeti Cetinje – kulturnu prijestonicu Crne Gore, upoznati ćete se sa povješću ove zemlje i njenim odnosima sa Rusijom. Zatim slijedi Nacionalni Park Lovcen – planinski lanac neobične konfiguracije, remek djelo prirode koje Crnogorci nazivaju Olimp. Na vrhu Lovćena se nalazi Njegošev mauzolej, on je bio pjesnik, filozof, vladar Crne Gore u 19.st. Sa vrha se pruža veličanstven pogled na cijelu Crnu Goru. Mozete se diviti prirodnim šumama i poljima Nacionalnog Parka. Pauza u selu Njegusi koje je rodno mjesto crnogorske dinastije Petrović – Njegoš. Spuštajući se Lovćenskim serpentinama, sa visine od 1000 m, otvara se predivan pogled na Bokokotorski zaljev. Degustacija sira, pršuta i domaćeg vina u Njegušima. (200,00 kn po osobi)

U slučaju loših vremenskih prilika i nemogućnosti odlaska na turu Cetinje-Lovćen-Njeguši izlet će biti zamijenjen za turu BAR-SKADARSKO JEZERO sa degustacijom vina i pršuta u Virpazaru i posjet Podgorici


Za sve željne tulumarenja i vrhunske zabave uz besplatne koncerte na otvorenom i najluđi provod..

Više informacija na: http://novagodina.budva.com/


Doček Nove godine 2017. godine uz vrhunski glazbeni program uz koncerte na glavnom gradskom trgu!

Vrijednost više: Uključen  posjet Kotoru!

 

 PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN, 30.12.2016. ZAGREB – ZADAR / SPLIT – BUDVA

Polazak autobusa sa autobusnog kolodvora Zagreb u 04,00 sata (peroni: 502-506). Vožnja autoputom uz kraća stajanja za odmor. Dolazak u Budvu u poslijepodnevnim satima. Po dolasku u Budvu slijedi smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor, ručak i šetnju Budvom. Slobodna večer za vlastite programe. Mogućnost odlaska u neki od budvanskih klubova ili na glavni trg u Budvi po želji.  Noćenje u hotelu.

2.DAN, 31.12.2016. BUDVA

Doručak. Slobodno vrijeme za šetnju i odmor.

Fakultativni obilazak u pratnji lokalnog vodiča: Razgled Budve i posjet crkvi sv. Ivana Krstitelja. Odlazak do Sv. Stefana – središta crnogorskog turizma s predivnih 17 plaža koje se prostiru na 21 km dužine.  Priprema za najluđu noć u godini. Odlazak na doček nove godine na glavni trg u Budvi. Sretna vam Nova Godina! Noćenje.

3.DAN, 01.01.2017.  BUDVA

Doručak.  Slobodno vrijeme za uživanje uz more ili šetnju.  Fakultativni odlazak na Montenegro turu Cetinje – Lovćen – Njeguši, s razgledima navedenih mjesta.  Razgled muzeja i dvoraca kralja Nikole, zatim vožnja do rodnog sela Njegoša. Nastavak vožnje autobusom prema NP LOVĆEN. Kraće pješačenje do Jezerskog vrha i Njegoševog mauzoleja (Meštrović). Obilazak mauzoleja i zadržavanje na vidikovcu odakle se prostire prekrasan pogled od kojeg će vam zastati dah. Povratak u Budvu i odlazak na Reprizu Nove godine. Noćenje.

4. DAN, 02.01.2017.   BUDVA – KOTOR  - ZAGREB

Doručak. Slijedi odlazak iz hotela i posjet starom gradu Kotoru i Bokakotorskom zaljevu. Dolazak u grad Kotor i slobodno vrijeme za šetnju i kavicu u jednom od najljepših gradova Jadrana. Nastavak putovanja, dolazak u Split i Zadar u kasno poslijepodne, a u Zagreb u kasnim večernjim satima.