Pretvorite Vaš životni i radni prostor u ZELENU OAZU! Opustite se i uljepšajte si svaki dan ambijentom vrtnog zelenila ili šume uz 2 Vouchera Tech Gardena u vrijednosti 350 kn ili 650 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

WOW EFEKT u Vašim interijerima! Ovi zeleni zidovi ne moraju se zalijevati, podrezivati niti se mora paziti na koju stranu stana ili ureda ga postaviti! Ovakve stabililizirane biljke odličan su ukras svakom prostoru, a dokazano je da biljke pozitivno utječu na raspoloženje ;)


Ponuda uključuje: TECH GARDEN - 2 Vouchera - čestitka Bonsai i Zid mahovina.


Prije kupnje kupona odaberite:

Opcija 1: Voucher za 350kn u vrijednosti 500kn s uključenom dostavom i personal čestitkom Bonsai 


Voucher 350kn uključuje: bonsai stabalce, personaliziranu čestitku i dostavu.


Bonsai: možete birati između 2 vrste bosaija i to: 

TENUIFOLIUM BONSAI, visine 35-40cm, u zelenoj ili crvenoj boji

PIZOSFORO BONSAI, visine 25-30cm, u zelenoj ili crvenoj boji


Čestitka: Tekst za čestitku potrebno je dostaviti mailom prilikom narudžbe bonsai stabla, kao i adresu dostave. Između nekoliko opcija, odabrat ćete dizajn Vaše čestitke na koju ćemo aplicirati vaš tekst.

Dostava: Na kućna vrata


Opcija 2: Voucher za 650kn u vrijednosti 1000kn sa uključenom dostavom Zid mahovina


Voucher 1000kn za 650kn uključuje: ukrasni zid od mahovine za interijere po izboru: 

ZID RAVNA MAHOVINA

ZID NATUR

ZID MAHOVINA (LIŠAJ)

ZID POLARNA MAHOVINA

ZID ŠUMA

ZID KIŠNA ŠUMA


Radi odabira zida kontaktirati mailom Tech Garden!

Dostava: na kućna vrata



T e c h   G a r d e n – pretvorite Vaš životni i radni prostor u zelenu oazu!


Stvoriti smirujući osjećaj vrtnog zelenila ili šume u našem radnom i životnom prostoru; pretvoriti životni i radni prostor u ZELENU OAZU koja će nas opustiti, smiriti, uljepšati nam dan; učiniti ambijent koji nas okružuje humanim – veliki je izazov dizajnera interijera današnjice. Zelenom arhitekturom smanjujemo utjecaj na okoliš te vraćamo izgubljenu vezu čovjeka i prirode u zatvorenom prostoru. Produkt su stabilizirane mahovine, bilje i cvijeće.

Sasvim nov koncept prirodne dekorative, pogodan za sve vrste interijera: od javnih izložbi do dekorative privatnog prostora, velikih trgovačkih centara, hotelskih predvorja i soba, restorana i ostalih javnih i privatnih prostora. 

Stabilizirane biljke 100% su tretirane na prirodan i ekološki način kojim je sačuvan vizualni identitet biljke, svježina i miris za dugi niz godina, bez potrebe za zemljom, vodom, suncem, održavanjem.


WOW EFEKT u Vašim interijerima

Najsuvremeniji trendovi uređenja interijera

Vrhunski talijanski dizajn i kvaliteta

Prilagođeni svim oblicima

Kompatibilni sa svim materijalima


Priroda nevjerojatno utječe na mentalno zdravlje, smanjuje depresiju, ima snažan utjecaj na socijalno raspoloženje, smiruje, podiže energiju i općenito nas oslobađa od stresa.

Naš svakodnevni raspored često nam ne daje nikakvu mogućnost dodira s prirodom, no zahvaljujući tvrtki Tech Garden, sada se biljkama i zelenilom može popunili i "oživjeti" svaka suhoparna praznina modernih prostora i stvoriti vlastita zelena oaza. Na ovaj način, interijere mogu krasiti stabilizirani zeleni zidovi od mahovine i cvijeća, mala i velika stabla, bonsai stabalca, kugle od mahovine – bez zalijevanja, podrezivanja, sunca, tla i drugog načina brige.

To je moguće zahvaljujući novoj tehnologiji stabilizacije, kojom biljke zadržavaju svoju fleksibilnost i prirodnu svježinu bez potrebe daljnjeg održavanja; ne trebaju zalijevanje, svjetlo ili prehranu dugi niz godina, a instalirati se mogu u najmračnijim i klimatiziranim dijelovima interijera bez straha da će uvenuti.

U interijere se tako može unijeti raznoliko bilje u različitim oblicima kao što su bonsai stabalca, živice, fikusi i eukaliptusi, jumbo stabla, palme i borići, cvijeće, totemi, topiary stabla; zatim stabilizirani biljni okviri - uokvirene pločice od mahovine ili lišajeva ukrašene paprati, lišćem i cvijećem, te ukrasni zidovi od mahovine ili zid šuma i kišna šuma.

Moguće je napraviti i logotipe i natpise od mahovine, velike i male ukrasne kugle od mahovina, cvijeća, bršljana te čak dekorirani namještaj.

Tech Garden je ekskluzivni zastupnik tvrtke Belcat, europskog pionira opskrbe stabiliziranog bilja, a nudi kompletnu uslugu, od konzultacija oko optimalnog odabira bilja za Vaše interijere do dostave i montaže. 


Problemi s biljkama u interijerima:


Vaše biljke ne opstaju u suhim klimatiziranim uredima? 

Nemate dovoljno svjetla za vaše divne biljke? 

Vaša omiljena biljka raste previsoko? 

Previše održavanja: zalijevanje, mijenjanje tla? 


N e   v i š e ! 


Postoji rješenje: vertikalni ukrasni zidovi od mahovine, stabilizirane biljke i ukrasi, uz moderan dizajn prilagođen svim vrstama interijera.


Naime, ovi zeleni zidovi ne moraju se zalijevati, podrezivati niti se mora paziti na koju stranu stana ili ureda ga postaviti.


Takvi zidovi mogu se instalirati i u najmračnijim i klimatiziranim prostorima jer je riječ o stabiliziranim biljkama, a njihova je izrada 100 posto prirodna.


Informacije: techgarden.hr