Best Travel - Nova godina u Sarajevu! 3 dana Sarajeva uz polazak autobusom iz Zagreba, smještaj u hotelu Holiday 4* u centru grada, pratitelja putovanja za samo 799 kn/osobi!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Datum putovanja: 30.12.2016.- 01.01.2017. Siguran polazak!!! Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora, peron 502-506!

Nova godina u Sarajevu - 3 dana autobusom iz Zagreba

Datum putovanja: 30.12.2016.- 01.01.2017.   Siguran polazak!

 Smještaj u hotelu Holiday 4* u centru grada!

 

Program putovanja u Sarajevo:


1 dan

Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora, peron 502-506.  Vožnja udobnim turističkim autobusom kroz Hrvatsku i Bosnu u pravcu Sarajeva. Kraća zadržavanja na putu radi odmora. Po dolasku u Sarajevo slijedi razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: Careva džamija, Gazi Husrev-begova džamija, Sahat kula, Baščaršija, Skenderija, Gradska vijećnica, Narodno kazalište. Nakon razgleda slobodno vrijeme za osobne programe. Predlažemo da isprobate čuvene sarajevske ćevape  i  prošetati uz rijeku Miljacku. Povratak u hotel. Predlažemo odlazak u noćni život Sarajeva.  Noćenje.

2. dan

Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe.  Predlažemo da isprobate čuvene baklave ili tufahije uz kavu. Povratak u hotel i slobodno vrijeme za pripremu za najluđu noć u godini. Odlazak u grad i doček Nove Godine na otvorenome ili u nekom od sarajevskih lokala.  Noćenje.

3. dan

Doručak. Odlazak na Vrelo Bosne – turističku atrakciju podno planine Igman koja predstavlja najljepši dio Sarajeva. Polazak iz Sarajeva u popodnevnim satima. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

 

Doplata za jednokrevetnu sobu: 440,00 kn

Popust: dijete do 12 godina ima 120 kn popusta na pomoćnom ležaju


Preporučamo odlazak u restoran Kolobara Han na vrhunska i orginalna jela u centru Sarajeva! Ponudu pogledajte ovdje.

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz autobusom prema programu, smještaj u hotelu 4* u dvokrevetnim sobama, tuš/WC, na osnovi noćenja s doručkom, razglede prema programu, pratitelja putovanja, organizaciju i jamčevinu putovanja.


CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice za kulturno-povijesne objekte i troškove osobne potrošnje.