[RIJEKA] Odbacite namirnice koje Vas truju! Test intolerancije na hranu, mjerenje minerala i vitamina i energetski status organizma uz 60% popusta!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Test intolerancije je u potpunosti jednostavna metoda kojom se određuje preko 200 intoleranata na hranu. Takvim brzim i praktičnim otkrivanjem, što nam u prehrani zapravo smeta, možemo jednostavnim svakodnevnim promjenama, uvelike doprinijeti našem zdravlju, olakšati organizam, ubrzati metabolizam i potaknuti detoksifikaciju!

Ponuda: Test intolerancije na hranu, mjerenje minerala i vitamina i energetski status organizma

ENERGETSKI STATUS ORGANIZMA:
Prije samog testiranja vršimo energetsku provjeru organizma, odnosno uvid u pojedine sustave u tijelu koji su bitni za samu intoleranciju. Tu spadaju prvenstveno debelo i tanko crijevo, pluća i bronhije, endokrini i živčani sustav, limfa, cirkulacija i srce.

Nakon energetskog statusa vrši se mjerenje vitaminsko - mineralnog statusa i test intolerancije na hranu.

Mjerenje vitaminsko – mineralnog statusa u potpunosti je bezbolna, jednostavna i efikasna metoda kojom se određuje prisutnost odnosno nedostatak pojedinih vitamina i minerala u organizmu.  Određivanje vitaminsko-mineralnog statusa preporuča se osobama koje se nepravilno i nezdravo hrane, sportašima, djeci, trudnicama, kod većih i dugotrajnih psihofizičkih napora, u proljeće, pred zimske dane. 

TEST obuhvaća testiranje na razne skupine namirnica koje svakodnevno unosimo u naš organizam - AROME I ZAČINI, GRAHORICE, MESO, RIBA, JAJA, MLIJEČNI PROIZVODI, ŽITARICE, VOĆE, POVRĆE I ZASLAĐIVAĆI.

Testiranje također obuhvaća test na ADITIVE I KONZERVANSE, TEŠKE METALE, KONTAKTNE I INHALATORNE ALERGENE, GLUTEN I LAKTOZU.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na telefon: 091/4034801.