Skupite 6 osoba i pravac u Zadar! Smjestite se u luksuznom apartmanu Bujas s pogledom na more uz 2 noćenja za 999kn i doživite "Advent u Zadru" uz bogati program, i zatvoreno klizalište!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smjestite se u Apartmanima Bujas i posjetite ''Advent u Zadru'' - manifestaciju sa ponudom raznih tradicionalnih božićnih jela i pića i suvenira te brojnim prigodnim koncertima, blagdanskim radionicama, dječjim festivalom…, te posebno omiljeno zatvoreno klizalište za djecu i odrasle!

Ponuda uključuje za 6 osoba: Luksuzan apartman Bujas, Kožino kraj Zadra - 

3 dana, 2 noćenja u apartmanu s direktnim pogledom na more,

besplatan WIFI,

besplatan parking.

Opis apartmana: nalazi se na samoj plaži 20 m od mora, apartman na dvije etaže ima direktan pogled na more, potpuno opremljen, klimatiziran, ima odličnu internet vezu i osiguran je parking za jedan auto. Sastoji se od dobro opremljene kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka s LCD tv-om, kauča na razvlačenje, balkonom sa stolom i stolicama. Raspolaže sa tri spavaće sobe i može ugostiti maksimalno 6 osoba. Apartman se nalazi na trećem katu kvalitetne luksuzne zgrade okružene s vrtom.

Jedan kupon vrijedi za do čak 6 osoba!!!

Boravišna pristojba je uključena u cijenu!

O ZADRU

Zadar je šarmantni primorski grad u kojem je pomiješana preko 3000 godina stara bogata baština s modernim gradom 21 stoljeća. 

Zadar je idealna destinacija za odmor s brojnim zabavnim i opuštajućim aktivnostima. Svoju privlačnost u velikoj mjeri zahvaljuje poziciji u samom središtu Jadranske obale, u neposrednoj blizini četiri Nacionalna parka: Plitvička jezera, Paklenica, Krka i Kornati. 

Ništa manje atraktivni nisu ni park prirode Telaščica na Dugom otoku, kanjon rijeke Zrmanje i najveće prirodno jezero u Hrvatskoj – Vransko jezero blizu Biograda. Sva ova mjesta su nadohvat Zadra, jedan do dva sata vožnje autom ili brodom.

Zadru jedinstvene atrakcije su Morske orgulje, jedinstven glazbeni instrument čiji zvuk stvaraju morski valovi te Pozdrav suncu.

Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom isključivo telefonom na 023 283 060 ili 091 284 9005 ili e-mailom info@success.com.hr, uz KOD i ID kupona po primitku.