Uklonite i smanjite celulit na kritičnim područjima! 10 anticelulitnih masaža sa cimetom i 10 zagrijavanja u zlatnoj foliji u Beauty centru Maris u Splitu uz 67% popusta!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bye, bye celulitu! Anticelulitna masaža je jedan od najčešćih tretmana u borbi protiv celulita. Dubokim pritiscima lokalno se pospješuje limfni protok!

Celulit je više od estetskog problema, to je kronično degenerativna upalna bolest pri čemu dolazi do poremećaja metabolizma, cirkulacije, limfne drenaže i oštećenja vezivnog tkiva. Što je celulit izraženiji i dugotrajniji to su veće degenerativno upalne promjene te je potrebno više vremena kako bi se nastala oštećenja uklonila! 


ANTICELULITNI TRETMANI:

stimuliraju krvotok

pospješuje elastičnost mišića i tetiva

opušta i poboljšava cirkulaciju


Ponuda Beauty centra Maris uključuje paket od 20 anticelulitnih masaža: 

10 anticelulitnih masaža sa cimetom i 10 zagrijavanja u zlatnoj foliji. 

Kupon se koristi kroz 10 dolazaka u trajanju cca 45 minuta.

ODMAH nakon kupnje kupona potrebna rezervacija termina na mobitel: 091 604 8371


Obilježja celulita su da se s vremenom pogoršava i širi te ne prolazi sam. Za razvoj celulita odgovorna je kombinacija više faktora: estrogen, genetika, nedovoljan unos vode, pogrešna prehrana,nedovoljno kretanje i stil života. Anticelulitna masaža u sklopu programa mršavljenja može Vam ponuditi najbolji način rješavanja celulita.

U cilju najboljeg rezultata, lijepšeg izgleda i boljeg subjektivnog osjećaja, anticelulitna masaža se kombinira sa posebnim gelom od cimeta koji jača vezivno tkivo i poboljšava elastičnost kože.

Nakon toga Vas čeka zagrijavanje u zlatnoj foliji kako bi učinak bio duplo bolji.