Adventska čarolija u Budvi! Nezaboravan odmor u Hotelu Budva**** uz 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u DBL superior sobi s očaravajućim pogledom na more za 1059kn! Kuponi se mogu spajati!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte 3 dana u hotelu Budva**** u romantičnoj Budvi uz bogati buffet doručak s izborom toplih jela a'la carte, saunu, fitness, bocu mineralne vode po dolasku za 2 osobe! Kupon vrijedi u periodu 16.-24.12. te 03.01.-15.03.'17. (osim 24.12.'16.-03.01.'17.)!

Ponuda uključuje: Hotel Budva****, Budva - 3 dana/2 noćenja s doručkom za 2 osobe u DBL superior sobi s pogledom na more.


Cijena uključuje: 3 dana, 2 noćenja za dvije osobe u DBL superior sobi sa pogledom na more; Rani check in i kasni check out; Bogati buffet doručak sa izborom toplih jela a la carte; Osigurani parking, Korištenje saune, Korištenje fitnessa; Boca mineralne vode po dolasku; Besplatan brzi WiFi internet u cijelom hotelu; Dolazak je moguć bilo koji dan u tjednu; Usluga concierg-a.

Kupon vrijedi u periodu 16.-24.12. te 03.01.-15.03.'17. 

U periodu 24.12.'16.-03.01.'17. NIJE moguće iskoristiti kupon! 

Prije kupnje kupona obavezna predrezervacija i provjera željenog termina na br.tel: +382 33 422 000, +382 69 184 058. Nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije na mail: sales@hotelbudva.me uz KOD i ID kupona po primitku.


Hotel Budva**** je smješten na samom šetalištu pokraj mora u samom centru Budve, na svega nekoliko koraka od marine Budva.

Hotel Budva sadrži restoran, bar, wellness centar. Bežični internet je dostupan u cijelom hotelu!


Sve sobe nude TV sa kabelskim programima, centralni klima uređaj i direktnu telefonsku liniju. Kupaonice su opremljena tuš kabinom i fenom za kosu. Sobe također sadrže sef i mini-bar.


U hotelskom restoranu služe se raznovrsna jela lokalne i internacionalne kuhinje. Pojedina jela se pripremaju pred gostima. U osvježavajućim pićima i koktelima možete uživati na prostranoj terasi ili pored bazena.


Do Starog grada u Budvi možete doći pješice. U blizini hotela nalaze se tržni centar, raznovrsni barovi na plaži i noćni klubovi.

Besplatan parking vam je na raspolaganju u okviru objekta.


Prehrana:

Buffet doručak, 

Dio za nepušače u restoranima, 

Večera - švedski stol (uz doplatu).

Udaljenosti objekta od:

Aerodroma 20 km ,

Ljekarne 100 m, 

Autobusne stanice 200 m ,

Banke 300 m, 

Plaže 50 m, 

Restorana 50 m, 

Tržnice 100 m.


Sadržaj hotela:

24 h posluga u sobi, 

Bar u sklopu hotela,

Internet, 

Iznajmljivanje auta, 

Koktel bar, 

Lift, 

Osigurano parkiralište, 

Restoran, 

TV u zajedničkim prostorijama.

Sve smještajne jedinice sadrže:

Balkon, 

Bežični pristup Internetu,

Klima, 

Kupaonica, 

Mini bar, 

TV.

Crna Gora i Budva su postali popularna turistička destinacija u Europi u posljednjih nekoliko godina. Mediteranska obala, srednjovjekovni duh i miris Jadrana su savršene riječi kojima se može opisati ovaj mali grad.

Pored uzbudljivog noćnog života i prelijepih plaža, Budva će Vas odvesti na nevjerojatno putovanje kroz povijest; Budva je jedna od najstarijih naseobina na Jadranskom moru, više od 2.500 godina stara. Smještena na malom poluotoku, zaštićena jednim dijelom crnih Crnogorskih planina.


Budva se nalazi u centralnom dijelu jadranske obale, u blizini svih prirodnih ljepota Crne Gore. Iz Budve možete vrlo lako planirati posjetu svih zanimljivih predjela u Crnoj Gori, kao i u Hrvatskoj. Ukoliko odlučite da uživate u čarobnoj prirodi u ovom dijelu Europe, Budva je idealno mjesto za boravak.


Budva je mali grad. Vrlo lako možete doći do svih dijelova grada, javnim prijevozom koji je vrlo dobro organiziran. Možete izabrati između novog dijela grada koji je uglavnom miran, i Starog grada koji je poznat po noćnom životu, pa samim time i nešto prometniji i bučniji. Najbolji izbor je smještaj u blizini Starog grada koji može biti skuplji, ali pruža nezaboravne vidike na rivijeru.

Posjetite srednjovjekovni Stari grad Budva sa šarmantnim ulicama, trgovima i crkvama. Prošetajte duž obale. Ukoliko tražite nešto nesvakidašnje i luksuzno, posjetite grad-hotel Sveti Stefan, nekadašnje ribarsko selo. Planinarenje na obližnjim planinama pružit će Vam očaravajući pogled na mala naselja Budvanske rivijere, naročito pri zalasku sunca.


Budva se nalazi u centralnom dijelu crnogorske obale. Aerodrom Podgorica je udaljen svega 1 sat vožnje. Ukoliko ne želite da ići predaleko, možete uživati u jednodnevnim izletima, kao što su Boko-kotorski zaljev ili Skadarsko jezero.


Moguće je organizirati pick up service od aerodroma (Tivat, Podgorica, Čilipi) do hotela uz pripadajuću naknadu.