Crno Jaje & Web shop Vatrena u vatrenoj akciji i da Vam skrate duuuge zimske noći!!! Vibrator Endless G-spot Vibe ili ekskluzivan wireless vibrator Control me već od 169kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda se odnosi na cijelu Hrvatsku! Troškovi poštarine su uključeni u cijenu! Na paketima piše Web shop tako da ste zaštićeni od znatiželjnih pogleda :) Kupon vrijedi do 11.01.2017.!

Ponuda uključuje: Web shop Vatrena - 2 opcije vibratora već od 169 kn!


Prije kupnje izaberite između 2 opcije:

Opcija 1) Vibrator Endless G-spot Vibe za 169 kn!

Opcija 2) Ekskluzivan wireless vibrator Control me za 255 kn!


Opcija 1 uključuje: Vibrator Endless G-spot Vibe - Ekskluzivan, vrlo kvalitetan vibrator sa različitim vibracijama, koje regulirate sa obručem na donji kružni ručki. Vibracije su od najnježnije do jake. Vibrator je napravljen iz udobnog materijala: silikon i ABS. Jer je malo savijen veoma je primjeran i za stimulaciju G točke. Dužina: 20 cm, penetracijska dubina 17 cm, promjer 3,7 cm, Materijal: silikon, ABS (bez ftalatov).

Opcija 2: Ekskluzivan wireless vibrator Control me - Vibrator koji Vam nudi sve u jednom. Takozvani rabbit vibrator sa posebnim dijelom za stimulaciju klitorisa i dijelom koji kruži na gornjem dijelu. Ima 7 različitih vibracija i 7 različitih brzina. Baterije 4*AA nisu uključene, baterije za daljinski su uključene.Dužina: 24 cm, penetracijska dubina 16 cm, promjer 3,8 cm, Materijal: vrhunski ABS (bez ftalatov).


Troškovi poštarine su uključeni u cijenu! 

Dostava stiže u roku 5-10 dana od dana zaprimanje narudžbe.

Ponuda se odnosi na cijelu Hrvatsku!

Na paketima piše Web shop tako da ste zaštićeni od znatiželjnih pogleda :) 

ODMAH po primitku kupon je potrebno zajedno s KOD-om i ID-em sa kupona,  osobnim podacima, brojem telefona, adresom, proslijediti na mail: info@vatrena.eu ili nazvati na br.tel.: 099 / 68-99-010 (pon. - pet. 9.00 - 16.00h).