[KOPAČEVO] "Najbolje od Didinog konaka"! Uživajte u vrhunskoj gastronomskoj ponudi imanja "Didin konak "! Mesni ili riblji meni za dvoje za samo 139 kn! Kupon vrijedi do 22.01.'17.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U sklopu parka Kopački rit imate priliku krenuti u otkrivanje netaknute prirode. Za uživanje i gastronomskoj ponudi čarobnih specijaliteta baranjskog kraja pobrinut će se restoran Didin Konak... Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije: riblji menu ili mesni menu za samo 139kn za dvoje!

Ponuda uključuje: "Najbolje od Didinog konaka" - Uživajte u vrhunskoj gastronomskoj ponudi imanja Didin konak - mesni ili riblji meni za dvoje i za samo 139 kn ! 


Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije: 

Opcija 1) Riblji menu: riblja pašteta + ražnjići od smuđa ili soma u bijelom umaku s prilogom kroketi + domaća štrudla

Opcija 2) Mesni menu: pašteta od čvaraka + mesni meni (pljeskavica, čevapčići, ražnjić, domaća slanina,kobasica, šnicla, pommes, ajvar, luk) + sezonska salata. 


ODMAH po kupnji kupona obavezna najava ili minimalno dan ranije na br.tel.: +385 31 752-100 ili +385 91 782-0003, uz KOD i ID kupona po primitku.

U sklopu parka Kopački rit imate priliku krenuti u otkrivanje netaknute prirode. Za uživanje i gastronomskoj ponudi čarobnih specijaliteta baranjskog kraja pobrinut će se restoran Didin Konak.

Restoran Didin Konak svakodnevno nudi velik izbor kuhanih jela (uz najavu), toplo-hladnih i svježih salata, vegetarijanski meni i slastice. U ugodnom ambijentu našeg restorana možete uživati u vrhunskoj hrani serviranoj na originalan način.

Spoj slavonske tradicionalne i moderne kuhinje, vrhunska usluga i opuštajuća atmosfera, osvaja svakog gosta. Gastronomska ponuda obogaćena je darovima prirode nesebičnoga šumskog carstva niklog i dozrelog pod zlatnim sunčevim zrakama.

Kroz široku ponudu ribe njeguje se tradicija Kopačeva kao sela poznatog po ribarenju. Veselje vašem nepcu priuštit će originalni „fiš paprikaš“ začinjen nadaleko poznatom kopačevskom mljevenom paprikom kao i „šaran na rašljama“, kraljevski specijalitet ovoga kraja.

U pripremanje menia ulaže se posebnu pažnju i ljubav. Hrana gostima uvijek je vrhunske kvalitete, a vrijedne ruke njihovog osoblja paze do posljednjeg detalja da ove delicije prijaju svačijem nepcu.

U Didinom Konaku, uz domaću hranu i dobru kapljicu, uvijek možete pronaći osvježenje u ovim vrućim ljetnim danima. Dobra kapljica sastavni je dio svakog menia. Toče se vina samo provjerenih majstora.

Topla i ugodna atmosfera restorana, prirodom okruženo imanje i vrhunska domaća hrana dovoljan su razloga za odabir Didina Konaka kao destinacije za obiteljski ručak. Trenuci koji se provode u krugu najmilijih za stolom uistinu su neprocijenjivi. Organizaciju obiteljskih proslava uvijek povezujemo uz veliku strku i stres, no uz pomoću stručne ekipe iz Didinog Konaka to ne Mora biti tako. Organizacija obiteljskih proslava sastavni je dio lepeze njihovih usluga.

Na ovom prostranom imanju beskrajno će uživati najmlađi kojima će trčkaranje u zabavnom parku biti doživljaj koji će pamtiti. Slavonski motivi kao što su konji, kočije, plugovi, orao štekavac najveća su atrakcija za najmlađe.

Zaklon od ljetnih vrućina možete pronaći u vinskom podrumu koji je u sklopu imanja. Kad se jednom nađete u ovom raju obilja kvalitetne kapljice koja je nerijetko popraćena domaćim delicijama, vrlo se teško od ovog carstva rastati.

Proširili su i ponudu smještajnih kapaciteta. Sada vam mogu ponuditi dvadeset i pet soba u sklopu pansiona. Osim pansionskog nudi se i apartmanski smještaj uređen tematikom baranjskog kraja.