Doček Nove u Hotelu Medena u Trogiru uz Željka Krušlina Krušku & grupu Latino uz KLASIČNU ULAZNICU za svečanu večeru, 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe, i 3 vrste soba na odabir već od 999 kn!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dođite u Hotel Medena i proslavite nezaboravnu novogodišnju noć! KLASIČNA ULAZNICA uključuje svečanu večeru od 3 slijeda (jedan ponuđeni meni) i kartu za koncert, te mogućnost nadoplate za tombolu! Prije nego što stisnete kupi, izaberite vrstu sobe!

Uživajte u proslavi Nove godine 2017. raskošnu večera u nekoliko sljedova pod kuharskom palicom našeg šefa kuhinje, uz vrhunski cjelovečernji program koji uključuje razne plesne ritmove do ranih jutarnjih sati, pravi je odabir da u Novu godinu zakoračite sa stilom! 

Ponuda uključuje: 

Doček Nove godine u Hotelu Medena uz nastup Željka Krušlina Kruške i grupe Latino uz KLASIČNU ulaznicu  i smještaj na bazi 3 dana/2 noćenja s buffet polupansionom za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi Hotela Medena, Seget Donji kraj Trogira.


Prije nego što stisnete kupi izaberite vrstu sobe:

OPCIJA 1 : LOW COST SOBA  2*-sadrži SAT TV, telefon, balkon sa pogledom na park, kupaonica sa tuš kadom, soba nije klimatizirana.

OPCIJA 2: ECONOMY SOBA 3* -sadrži SAT TV, soba je klimatizirana, balkon sa pogledom na more, kupaonica sa tuš kadom i sušilom za kosu, telefon

OPCIJA 3: SUPERIOR  SOBA 4*-- novoopremljene sobe, SAT LCD TV, manji balkon sa prekrasnim pogledom na more, klimatizirana soba, krona sa tuš kadom i fenom za kosu, mini frižider, telefon, fotelja

"KLASIČNA" ULAZNICA uključuje svečanu večeru u tri slijeda i kartu za koncert.

NOVOGODIŠNJI MENI:

● pršut, tvrdi sir, francuska salata,

● punjena rolada od telećih prsiju, pekarski krumpir, miješana salata

● torta od 80 %-tne čokolade, kubanskog ruma i naranče

Za novogodišnju večeru pripremite se u frizerskom salonu hotela uz 20% popusta (uz prethodnu rezervaciju) te uživajte u mnogobrojnim masažama po izboru na koje Vam Hotel Medena daruje 20 % popusta.

NOVOGODIŠNJI PROGRAM

● 30. 12. 2016. „Tango večer sa autohtonom mediteranskom večerom (bife-večera na bazi mediteranskih specijaliteta)

Imat ćete jedinstvenu priliku uživati i biti dio jednog od najvećih salsa-latin mix partyja  uz bogatu nagradnu igru (lutrija) i odabrane ritmove latin-a i salse. Dođite svi, zaplešite uz karipske ritmove i uživajte uz vrhunsko osoblje, glazbu i ekipu East Side-a! Pokažite da ste najbolji i osvojite nagradu! 17:00- 20:00 sati - radionica latino plesova, gdje ćete, uz stručno osoblje, moći naučiti osnovne korake latinskih plesova 20:00- 00:00 sati - latino mix plesni party

● 31. 12. 2016. Novogodišnja čarolija sa Latino bendom

Novogodišnja čarolija sa Latino bendom u Hotelu Medena u Trogiru! Uplovite u silvestarsku noć i dočekajte Novu 2017. godinu u hotelu Medena i u živom ritmu zajedno s Latino bendom i Twist off-om  plešite cijelu noć. Glavni šef kuhinje, pobrinut će se da uz dobar latino ritam u nogama imate i  slasan okus u nepcima. Raskošna večera u  nekoliko sljedova  najukusnih  jela  i veliki izbor  mirišljavih vina uvest će vas u čaroliju prvog novogodišnjeg  jutra.

● 01. 01. 2017. „Ribarska večera“ (bife-večera na bazi ribljih specijaliteta) + live bend

Hotel Medena smješten je u Segetu Donjem nedaleko od Trogira i Splita u sredini bivše trogirske rivijere (Trogir - Seget - Marina - Okrug).

Hotel Medena je smješten na površini od 60 hektara borove šume. Udaljen je 4 km od Trogira, 7 km od zračne luke Split, a sa starim ribarskim selom Segetom povezan je šetnicom uz more – lungomare – u dužini od 1 km. Hotel ima dvije glavne zgrade, A i B, te dva paviljona C i D.

Prije same kupnje kupona provjeriti raspoložive termine sa hotelom na telefon: 021 555 949 ili mail info@hotelmedena.com. Nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije termina uz KOD i ID KUPONA.