Nova 2017. u gradu na Dunavu - Budimpešti! 30.12.16.-01.01.17. uz prijevoz, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3* ili 4* u centru grada, pratitelja putovanja, lokalnog vodiča u Budimpešti već od 799 kn!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Crno Jaje i Integral Zagreb vode Vas u prelijep "grad na Dunavu"! Polazak autobusa u 7:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu! Kupon vrijedi za 1 osobu!

Ponuda uključuje: Integral Zagreb - Nova godina 2017. -BUDIMPEŠTA - 30.12.2016. – 01.01.2017. već od 799 kn!


Nova godina 2017.

BUDIMPEŠTA


DATUM PUTOVANJA: 30.12.2016. – 01.01.2017.


1. dan

Polazak autobusa u 7:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja autobusom uz kraće usputno zaustavljanje radi odmora. Po dolasku u Budimpeštu slijedi panoramski razgled grada. Šetnja središtem grada, poznatom Vaci ulicom s mnoštvom skupocjenih trgovina, do poznate slastičarnice Gerbeaud. Slijedi odlazak na Csarnok – zatvorenu tržnice s velikim izborom svježih namirnica i idealno mjesto za kupovinu nacionalnih proizvoda i suvenira. Odlazak do hotela. Smještaj i kraći odmor. Navečer predlažemo romantičnu plovidbu Dunavom, uz čašu šampanjca, te večeru u čardi „Vinske katakombe”, koja uključuje razgled najveće punjene bačve na svijetu, degustaciju vina i večeru uz folklorni program. Noćenje.

2. dan

Doručak. Odlazak na razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: CITADELA – BUDIM – KRALJEVSKA PALAČA – MOSTOVI NA DUNAVU - TRG HEROJA – PARLAMENT – KATEDRALA SV. STJEPANA – RIBARSKA UTVRDA. Slobodno poslijepodne za osobne programe, kupovinu u dućanima Vaci ulice ili posjete muzejima. Doček Nove godine na ulicama i trgovima grada, noćnim klubovima ili organizirani doček na brodu. Noćenje.

3. dan

Kasniji doručak. Slobodno vrijeme za šetnju živahnim ulicama Budimpešte ili posjet Zoološkom vrtu. Odlazak iz Budimpešte u popodnevnim satima. Zaustavljanje na jezeru Balaton, gdje predlažemo ručak u poznatoj Kukorica čardi. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

Hotel 3* - u širem centru grada

Hotel 4* - u centru grada



CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz autobusom prema programu, 2 noćenja s doručkom u odabranom hotelu, smještaj u dvokrevetnim sobama, razgledi prema programu, pratitelja putovanja, lokalnog vodiča u Budimpešti, organizaciju i jamčevinu putovanja.


CIJENA NE UKLJUČUJE: putno osiguranje, ulaznice za kulturno-povijesne spomenike.


Doček Nove godine (prijave u agenciji, plaćanja na licu mjesta): 

-svečani doček na brodu sa buffet večerom, pićem i zabavnom glazbom €60

-doček na Disco brodu €35 


DOPLATE na licu mjesta: vožnja brodom po Dunavu €13, večera u čardi Vinske katakombe (večera, folklorni program, ciganska glazba) €25, ručak u Kukorica čardi na Balatonu €14