Odmor na veličanstvenom Bohinju! Provedite 3 dana uz 2 noćenja sa doručkom za dvoje u prekrasnom Pansionu Resje u idili slovenske prirode za samo 645kn! Kupon je iskoristiv 01.12.16.-31.01.17.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi kupci kupona ostvaruju: 15% popusta na karte za skijanje na Soriškoj planini, 10% popusta za najam opreme za skijanje, 10% popusta na hranu u restoranu Resje te 20% popusta na vodeni park Bohinj! Kuponi nije iskoristiv u terminu: 31.12.16.-02.01.17.! Djeca do 4 godina besplatno, a djeca 4-12 godina 50% popusta!

Ponuda uključuje: Penzion in restavracija Resje, Bohinj - 3 dana/2noćenja sa doručkom za samo 645 kn!


Cijena uključuje: 

2 x noćenje s doručkom za dvije osobe u sobi s balkonom u Pansionu Resje, besplatno korištenje fitnessa.


Doplata za polupansionsku večeru 13 eura opcionalno.

Dodatni popusti :

20% popusta za vodeni park Bohinj ( http://www.vodni-park-bohinj.si)

15% popusta na karte za skijanje na Soriškoj planini (http://www.soriska-planina.si)

10% popusta za najam opreme za skijanje

10% popusta na ugostiteljske usluge v restoranu Resje

Besplatan wifi

Besplatna uporaba fitnessa

Privatni smještaj Resje nalazi se u malom naselju Nemški Rovt, na svega 5 minuta vožnje od naselja Bohinjska Bistrica. U okviru ovog objekta okruženog šumom i pašnjacima na raspolaganju su bar, fitness centar, spremište za skije te vrt s besplatnom opremom za roštilj.

Sve sobe uključuju grijanje, TV sa satelitskim programima i vlastitu kupaonicu. Pojedine obuhvaćaju balkon s vrtnim namještajem.

Gosti mogu slobodno koristiti fitness centar, a u sklopu objekta dostupna je i usluga najma bicikla. Na raspolaganju su 2 zajedničke terase i malo dječje igralište.

Privatni smještaj Resje smješten je svega 4 km od željezničkog kolodvora Bohinjska Bistrica i 10 km od Bohinjskog jezera. Ljubljanska zračna luka Jože Pučnik udaljena je 50 minuta vožnje. U okviru objekta dostupno je besplatno parkiralište. 

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina putem e-maila: resje21a@gmail.com i na broj tel.: +386 4 5721 079 uz KOD i ID kupona po primitku.