[ZAGREB] Idealan tretman lica prije blagdana! Dijamantna mikrodermoabrazija sa 5 nastavaka + kolagenska ampula i maska kolagena za ljepotu Vaše kože uz Eves Home već od 85 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mikrodermoabrazija je nježna, bezbolna metoda bez rizika od alergija i ožiljaka, metoda kojom možemo regulirati do kojeg stupnja i koliko agresivno želimo pristupiti tretmanu. Očistite i vratite prirodan i zdravi sjaj Vašeg lica! Kupon vrijedi do 28.01.'17.! Svi newsletter pretplatnici ostvaruju dodatni newsletter popust 10 kn!

Ponuda uključuje: Eves Home - dijamantna mikrodermoabrazija, 5 nastavaka za skidanje svih nesavršenosti + kolagenska ampula i maska kolagena za ljepotu Vaše kože sa kože - 2 opcije već od 85 kn!


Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije:

Opcija 1) dijamantna mikrodermoabrazija lica sa 5 nastavaka za skidanje svih nesavršenosti + kolagenska ampula i maska kolagena za 85 kn!

Opcija 2) dijamantna mikrodermoabrazija lica vrata i dekoltea sa 5 nastavaka za skidanje svih nesavršenosti + kolagenska ampula i maska kolagena za 109 kn!


Mikrodermoabrazija je dijamantna mikrodermoabrazija, koja za razliku od prethodne generacije aparata baziranih na kristalima (najčešće aluminij-oksida) koristi prave čestice dijamanta postavljene pod različitim kutovima i gradirane prema veličini dijamantnih čestica. 

Ovisno o problemu koji želimo tretirati, ali i cilju koji želimo postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem. Tijekom tretmana „stari” sloj kože otklanja se vakuumom, koji istodobno stimulira fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena.


Za mladolik i zdrav izgled lica treba ponekad otići i na tretman čišćenja lica! Nakon bogatih blagdanskih trpeza mnoge djevojke i žene žale se na samo na višak prikupljenih kilograma, već i na akne i mitesere zbog konzumacije masne hrane. 
Očistite i vratite prirodan i zdravi sjaj Vašeg lica!


ODMAH po kupnji kupona obavezna narudžba ili minimalno 2 dana ranije na br.tel. 01 65 35 295 uz KOD i ID kupona po primitku.

Mikrodermoabraziju ne preporučujemo osobama:

s kožnim oboljenjima, atopijskimdermatitism, neurodermitisom, psorijazom

           koje su pod terapijom roakutana

           koje imaju rak kože

           koje su pod jakim terapijama lijekova

           kod otvorenih rana i opekotina