Tajna hollywodskih zvijezda je razotkrivena! Tretman kisikom za svježinu i mladost lica, piling i masažu te hyaluronsku masku u Wellnes Centru Oaza u Zagrebu za 139 kuna + 10kn newsletter popusta!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Čisti medicinski kisik sa 8 vitamina! Tretmani kisikom izrazito su učinkoviti i potpuno neinvazivni, a omogućuju tretiranje najčešćih problema kože. Usput se povećava i mikrocirkulacija kože i ona postaje dugotrajno prozračna! Uz to se prepustite i blagom pilingu i masaži lica uz hyaluronsku masku na kraju za savršen izgled lica ;)

Madonna, Eva Longoria, Julia Roberts i mnoge druge ljepotice za koje kao da je vrijeme stalo prepoznale su tretmane kisikom kao prirodno i neinvazivno rješenje za bore i starenje lica. Prihvatile su ga i mnoge Hrvatice, osobito one koje nisu sklone estetskoj kirurgiji, botoksu ili filerima.


Ponuda uključuje: Wellness Centar Oaza- tretman medicinskim kisikom, piling lica, masaža lica i hyaluronska maska za samo 139 kn!


Poklonite svojoj koži pažnju i njegu i ona će vam uzvratiti zdravim izgledom, sjajem  i Vaše zadovoljstvo biti će veliko.


Masaža lica izaziva osjećaj vedrine i ugode! Djeluje opuštajuće i otklanja napetost i umor s lica. Masažom lica potičemo cirkulaciju, a masažnim pokretima dovodimo do boljeg tonusa kože i mišića lica. Nakon masaže koža je sjajna, a napetost u mišićima lica nestaje!


Rezultati tretmana kisikom vidljivi su već nakon prvog tretmana. Kisik je dragocjen i nezamjeniv za život svake stanice tijela.

Dodatno: 10 kn popusta uz newsletter!