Unatoč slaboj bojici koju ste nabacili tijekom ljeta, izbjegnite bljedunjavu put i izgledajte preplanulo i zanosno i cijelu zimu! 50 minuta solarija u Wellness Centru Oaza uz 50% popusta u Zagrebu!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Solarij pomaže u stvaranju vitamina D, čini nas vitkijima, djeluje antistresno i vraća osmijeh na lice:) Kupon vrijedi za 1 osobu do 31.01.2017.!

Ponuda uključuje: Welless centar Oaza Vam donosi preplanuli ten usred zime za samo 99 kn!


Cijena uključuje: 50 minuta solarija. 


Vrijeme nam je koma! Stoga izbjegnite blijedunjavu sumrak sagu i postignite preplanulu put!

Prirodna obrana kože od štetnih sunčevih zračenja je stvaranje pigmenta melanina, koji je istodobno zaslužan za tamnjenje kože. Stoga, smatra se da odlaskom na solarij potičemo lučenje tog pigmenta i stvaramo obranu kože.

Osim postizanja boje, UV-zračenje ima druge važne i korisne učinke. UV zrake aktiviraju stvaranje D vitamina u koži, a bez tog vitamina nema čvrstih i zdravih kostiju, on utječe na formu i vitalnost, jača organizam, pomaže u borbi protiv stresa. Također, vitamin D povećava otpornost na kašalj, prehladu i gripu, te jača imunološki sustav.

Akne se pod utjecajem UV zraka također povlače, jer zrake inhibiraju proizvodnju sebuma u koži, a nakupine sebuma su, uz bakterije, glavni "opasni" sadržaj akni. Osim toga, pokazalo se kako UV zrake potiču dobro raspoloženje i djeluju antidepresivno.

Na kraju, nabacite osmijeh jer UV zrake potiču dobro raspoloženje i djeluju antidepresivno:)