Laser centar Trinity u 3 grada - Zagreb, Rijeka & Osijek! Pomlađivanje uz radiofrekvenciju lica sa vrhunskim mezokoktelima koji sadrže hyaluron, collagen i matične stanice za samo 129 kn!

38 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona, izaberite grad: Zagreb, Rijeku ili Osijek! Kupon vrijedi isključivo do 04.02.2017.!

PONUDA UKLJUČUJE: Laser centar Trinity - Zagreb - Rijeka - Osijek: pomlađivanje mezokoktelima za samo 129 kn!


Cijena uključuje: radiofrekvencija lica sa vrhunskim mezokoktelima koji sadrže hyaluron, collagen i matične stanice. 


Prije kupnje kupona, izaberite grad:

Opcija 1 Zagreb - pomlađivanje mezokoktelima za samo 129 kn!  097/772-0086 (Zagreb). 

Opcija 2 Rijeka - pomlađivanje mezokoktelima za samo 129 kn! 098/933-0992 (Rijeka).

Opcija 3 Osijek - pomlađivanje mezokoktelima za samo 129 kn!  095/730-2824 (Osijek).


Kupon vrijedi isključivo do 04.02.2017. uz odabir željenog grada prije kupnje kupona!


Adresa korištenja kupona: Centar Trinity - Zagreb - Berislavićeva 16; Rijeka - Adamićeva 24/1., Pavla Pejačevića 11 , Osijek

Ponuda vrijedi i za žene i za muškarce!

           Radno vrijeme: pon-pet 9-20h, sub 9-16h. 

ODMAH po primitku kupona, najava 3 dana unaprijed na tel. 097/772-0086 (Zagreb),  098/933-0992 (Rijeka),  095/730-2824 (Osijek) uz KOD i ID kupona po primitku.

Najbolje zvati između 12-15 sati.


REJUVENACIJA MEZOTERAPIJSKIM KOKTELIMA:

HYALURON, COLLAGEN I STEM CELLS


Mezolift je metoda podmlađivanja koja podrazumjeva stimulaciju kože lica, vrata, dekoltea posebnom tehnikom i unošenjem potrebnih mezoterapijskih koktela koji sadrže potrebne supstance neophodne za regeneraciju i revitalizaciju kože.

Najnoviji mezoterapijski kokteli su prilagođeni starosti i tipu kože. Već nakon 25.godine moguće je započeti sa povremenim mezoterapijskim tretmanima, kako bi se koža pročišćavala, hranila i štitila od prijevremenog starenja i negativnog učinka slobodnih radikala. Primjenom pravog koktela stimulira se koža na produkciju vlastitog hyalurona.

Hyaluron u mezoterapijskim koktelima postiže potreban terapijski efekt, a koža zahvaljujući njemu ostaje svježa, svježija i hidratantnija, dok ostale supstance koktela – vitamini, minerali, koenzimi, amino kiseline, nukleinske kiseline - djeluju biostimulativno i omogućavaju pravilnu sintezu novog kolagena i hyalurona. 


U rastvorima koji se primjenjuju za pomlađivanje kože najčešće se nalaze hyaluronska kiselina, vitamini, minerali, antioksidansi, kolagen, matične ćelije. Rastvori su različiti pa se mogu birati po potrebama svake osobe.

Na ovaj način se mogu rješiti problemi kože širokog spektra. Na primer, ublažavanje i prevencija bora, podizanje tonusa kože, rozacea, akne, duboka hidratacija, tamni kolutovi ispod očiju, rješavanje problema fleka i pigmentacijskih mrlja na koži, ali je najčešća primjena u prevenciji i borbi protiv starenja kože i bora.


Video o tome vidite ovdje:

https://www.youtube.com/watch?v=Yytd7a975bk