Crno Jaje i Elegant.hr donose Vam najčarobnije božićne poklone! Božićni anđelčići, nadstolnjaci, set sa nadstolnjakom i anđelima ili sprej snijeg uz božićne šablone već od 59kn! Sretne blagdane!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Razveselite sebe ili nekog tko Vam je drag uz ove najljepše božićne poklone! Prije kupnje kupona odaberite željeni paket...ako se ne možete odlučiti...odaberite sve..zasigurno će se naći netko tko će se razveseliti :) ;) Kupon se može iskoristiti do 31.12.2016.!

Ponuda uključuje: Paket božićnih poklona - Božićni ukrasi, dekor i setovi


Prije kupnje kupona odaberite paket:

Paket 1) Božićni ukrasi - anđeli (set od 6 figurica anđela)

Paket 2) Božićni dekor - nadstolnjak (1 set sadrži dva komada nadstolnjaka)

Paket 3) Božićni set - nadstolnjak i anđeli

Paket 4) Božićni set - sprej snijeg i božićne šablone (set sadrži 1 sprej i 3 komada šablona. 1 šablona se sastoji od 2 božićna motiva )


1)  Božićna dekoracija, anđeo zahvalnosti i ljubavi

- Anđeli zahvalnosti i ljubavi

- Set od 6 figurica

- Veličina: 4,5 cm s pripadajućom špagicom za bor

- Materijal: staklo

Prema vjerovanju, svaka osoba ima svog anđela čuvara ili više njih, a sama pomisao na to nas čini sigurnijima. Ovaj Božić učinite posebnim prekrasnim figuricama anđela zahvalnosti i ljubavi. Šest figurica objesite na bor koji će djelovati svečanije i dati dašak blagoslova Vašem domu. Figurice mogu naći mjesto i na Vašim policama uz fotografije najmilijih, na noćnom ormariću ili na kaminu kako biste ih u svakom trenu mogli vidjeti te Vas podsjetiti na zahvalnost i  ljubav koja nas obavija, osobito u Božićno vrijeme ali i nakon njega.

Neka predivne figurice anđela nađu mjesto na Vašem boru ili u Vašem domu ovog Božića.


2) dekorativni nadstolnjak s božićnim motivom 2 kom

Materijal: sintetika

Dimenzije: visina 29 cm, dužina 42 cm

Količina: 2 kom

Ovaj Božić ne trebate mnogo da Vaš blagdanski stol oživi i odiše profinjenošću, u tradicionalnom ruhu.

U klasičnoj crvenoj, boji koja je dio tradicije a ujedno stvara i domaći ugođaj, počastite se setom od dva nadstolnjaka koji će ove godine biti lijepa kombinacija u Vašem domu. Crvena se savršeno uklapa uz nijanse bijele, zlatne te zelene.  Nadstolnjak svoje mjesto može naći na komodi, stavite lijepu zdjelu s voćem ili vazu s božićnim kuglicama. Također na sredini stola čini divnu kombinaciju s bijelim stolnjakom i crvenim svijećnjacima za savršenu blagdansku večeru.

Ideje su tu,  a Vi oslobodite maštu i učinite svoj dom elegantnim s divnim crvenim nadstolnjacima!


3) Set božićnih dekoracija 

Materijal: nadstolnjak-sintetika, anđeli-staklo

Mjere: nadstolnjak: dužina 42 cm, visina 29 cm, anđeli:4,5 cm

Svi smo se zatekli par dana prije Božića kako tražimo savršene detalje za dom a vremena je, uz ostale pripreme, tako malo.

Za Vas smo pripremili divan set božićnih dekoracija, na jednom mjestu nađite ukrase za dom u obliku malih anđela ljubavi i nadstolnjak klasične crvene boje s izvezenom  zlatnom svijećom.

Nadstolnjak će se savršeno uklopiti na Vašoj komodi ili polici, a mali anđeli  će na njima izgledati posebno svečano i lijepo u duhu blagdana i Božića.

Mali anđeli se neće buniti ako  svoje mjesto nađu na boru uz ostale ukrase, perlice i svjećice kako bi dali završni blagdanski štih, a nadstolnjak će elegantno podići kombinaciju svakog stola koji okuplja Vaše najmilije.

Efektivno i elegantno rješenje, zar ne?


4) Set sprej snijeg i božićne šablone za prozor

Napomena: Jedna ponuda se sastoji od 3 komada šablona, s dva motiva po šabloni i spreja s efektom snijega

Motivi: adventski vijenac-pahulja, Djed Božićnjak – božićna zvona, sobovi iznad kućice-snjegović, medo – snjegović s kućicama, snjegović s poklonom – crkva, pahulja -zvono.

Dimezije papirnate šablone: visina 35 cm, dužina 25 cm.

Napomena 2: nije moguće odabrati oblike šablona, šaljemo ih po vlastitom izboru, a raspoloživost željenog oblika šablone se može provjeriti na kontakt broj 0976087528

Opis proizvoda:

Svi se slažemo da je crtanje sprejom doista zabavno, a ako za sebe ne možete reći da ste osobiti spraycasso, svoj skupljeni talent možete usmjeriti na sprejanje šablona s božićnim motivima.

Na prozorima Vašeg doma se za čas može pojaviti lik Djeda Božićnjaka, božićno zvonce, snjegović ili zimska kućica.

Najmlađima će ova obiteljska aktivnost biti posebno zanimljiva, a Vaši prijatelji, susjedi i slučajni prolaznici će sa zanimanjem okrenuti glavu u smjeru Vašeg prozora s kojih im se smiješe razni likovi i božićni oblici.

Priuštite sebi i ukućanima divan prizor svakog dana jednim pogledom na ukrase na prozoru, uz nezamjenjiv i svima poznati osjećaj blagdanske radosti!

Sve cijene su bez poštarine koja iznosi 19,00 kn (dostava HP-om).

Rok isporuke je do 7 radnih dana. 

           Dostava na kućnu adresu.

Za hitne slučajeve preuzimanja moguće je kontaktirati info@elegant.hr na 097 6087 528 (uz prethodno kupljen kupon).

ODMAH nakon kupovine kupona kupci šalju na mail na: info@elegant.hr, uz navedenu opciju koju su kupili i sve potrebne podatke (ime, prezime, e-mail i kontakt tel), uz KOD i ID kupona, te kontakt broj.