Kraljevski tretman lica! Tretman mezoterapije lica bez igle u Salonu Pasadena u Zagrebu uz 74% popusta i za samo 115kn! Kupon je iskoristiv do 11.02.2017.!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Najmoderniji i najučinkovitiji tretmani lica samo na Crnom Jaju! Uz 74% popusta osigurajte sebi kraljevski tretman lica u Salonu Pasadena u Zagrebu!

Ponuda uključuje: Salon ljepote Pasadena - mezoterapija bez igle za samo 115 kn! 


Cijena uključuje: aparaturnu mezoterapiju lica sa 4 nastavka. 


Mezoterapija je medicinska tehnika ubacivanja različitih aktivnih supstanci mikroinjekcijama u slojeve kože i potkožno tkivo. 

Mezoterapija bez igle je apsolutno i najmodernija alternativa klasičnoj mezoporaciji za osobe koje zbog straha od igle izbjegavaju klasičnu mezoterapiju, a žele riješiti problem opuštene kože, bora, fleka, celulita i strija.

 


Mezoporacija je proces koji omogućava unos aktivnih materija u tkivo na dubinu ekvivalentnu mezoporacijskim iglama. Stanična membrana se sastoji od dvojnog lipidnog sloja koji odvaja citoplazmu (u kojoj se u osnovi odvijaju svi procesi kemijske razgradnje hranjivih materija i stvaranja energije potrebne za sve stanične funkcije i životne aktivnosti)od vanjskog sadržaja.


Kroz lipidnu staničnu membranu molekule mogu prolaziti difuzijom prema izravno definiranim biokemijskim i elektrofiziološkim uslovima. 


Sastavni dio građe su "proteinske pore" ili "vodeni kanali" koji imaju funkciju da omoguće prolaz malih molekula i iona kroz staničnu membranu,koja inače na drugi način nemože biti prijeđena. Sam mezoterapijski tretman je zasnovan na 4 modaliteta od kojih je za razumijevanje samog procesa djelovanja najznačajnija elektroporacija ili mezoporacija. Pod djelovanjem impulsivne naizmjenične struje stvara se elektromagnetno polje pod čijim utjecajem se formiraju privremeni "vodeni kanali" -mezopore i to upravo u zaštitnom lipidnom sloju između epiderma i derma,koji omogućavaju unos aktivnih materija u dublje slojeve kože. U toku klasičnih bioloških tretmana svega 10% aktivne supstance koju koristimo u radu prodire do dubljih slojeva kožete su svi efekti samim tim ograničeni. 


Slična situacija je i sa primjenom krema i preparata koje svakodnevno koristimo u kućnoj njezi. Mezoterapija bez igle omogućava da se apsorpcija aktivnih sastojaka nanjetih na kožu (hyaluron, kolagen, dermostimulativni faktori) poveća za 10% na fantastičnih 90% na dubini prodiranja od 1 cm i 65% na dubini od 6 cm,što nam daje ogromne mogućnosti kod tretmana lica i tijela, kako kod starijih tako i kod mlađih osoba. Efekat zatezanja kože - postiže se tako što aktivni sastojci omekšavaju teksturu kože, a stimulacijom fibroblasta i aktiviranjem kolagenske sinteze stvara se lifting efekt. 


Ono što je značajno kod tretmana zatezanja kože i liftinga je to da se uz efekat liftinga ostvaren mezoterapijom bez igle vrši istovremeno i pomlađivanje i oporavak kože. Pri tom se vidljivo poboljšava njena struktura, izgled. 


ODMAH po primitku kupona, obavezna telefonska rezervacija termina ili minimalno 3 dana unaprijed na br. mob: 099/7000-611, uz KOD i ID kupona.


SALON LJEPOTE PASADENA

U našem Salonu ljepote Pasadena nudimo mnoštvo usluga koje će proljepšati izgled Vaše kože i vratiti joj njegovani izgled, riješiti i ublažiti probleme problematičnoj tinejđerskoj koži lica i tijela kao i pomladiti zrelu kožu.

Također se možete opustiti uz jednu od naših masaža kao i riješiti dlačica sa depilacijom ili trajno ukloniti dlačice laserom. 

Sve usluge obavljamo stručno i kvalitetno sa profesionalnom GIGI kozmetikom čiji smo ekskluzivni zastupnici na području Republike Hrvatske.