Nova Godina u Budimpešti! Nezaboravna 3 dana 30.12.16.-01.01.17. uz prijevoz, 2 noćenja s doručkom u
Hotelu Danubius Budapest 4*
, razgledom Szentendre za samo 949 kn/osobi!

42 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Crno Jaje i Calypso Zagreb vode Vas u "ljepoticu na Dunavu" - prelijepu Budimpeštu! Polazak iz Zagreba u 06:30 sati (autobusni kolodvor)! Mogućnost polaska: Pula, Rijeka, Karlovac, Zagreb, Varaždin i Čakovec! GARANTIRANO PUTOVANJE!

Ponuda uključuje: Calypso Zagreb - Nova Godina Budimpešta 3 dana - GARANTIRANO PUTOVANJE! 30.12.16.-01.01.17. za samo 949 kn!

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

Nova godina u BUDIMPEŠTI ljepotici na Dunavu

30.12.2016. - 01.01.2017.

s razgledom Szentendre

autobusom - 3 dana/2 noćenja - 2 razgleda 

mogućnost polaska: Pula, Rijeka, Karlovac, Zagreb, Varaždin i Čakovec

 

1.dan Zagreb - SZENTENDRE - BUDIMPEŠTA

Polazak iz Zagreba u 06:30 sati (autobusni kolodvor). Ugodna vožnja kroz Mađarsku s kraćim odmorima tijekom putovanja do baroknog gradića Szentendre, koji je sa svojim šarolikim kućama, uskim ulicama i brojnim muzejima najposjećenija turistička destinacija na Dunavu. Po dolasku kraći razgled, svakako preporučujemo posjetite Muzej marcipan (u sklopu kojeg se nalazi i radionica) gdje se mogu vidjeti prava mala umjetnička djela napravljena od marcipana (uz doplatu). Fakultativni odlazak na ručak (uz doplatu). Nastavak prema Budimpešti i po dolasku odlazak u hotel i smještaj u sobe, kraći odmor. U večernjim satima fakultativni odlazak na vožnju brodom po Dunavu (uz doplatu) tijekom koje ćete uživati u doživljaju mađarske prijestolnice s rijeke, uz obalu Margaretinog otoka, ispod mostova, s panoramskim pogledom na dunavsku i peštansku stranu grada. Slobodno vrijeme ili povratak u hotel. Noćenje.

 

2.dan BUDIMPEŠTA

 

Doručak. Odlazak u poludnevni razgled najvažnijih povijesnih znamenitosti i zanimljivosti Budimpešte, autobusom i pješice: po dolasku u gradsko središte prošetati ćemo od impresivne Bazilike Sv.Stjepana do trga Vorosmarty ter, slavne slastičarnice Gerbaud, glavne trgovačke ulice Vaci Ut. s bogatom ponudom suvenirnica, trgovina i šetalištem uz Dunav. Zajednički odlazak do prekrasne zatvorene tržnice u kojoj ćete pronaći sve mađarske specijalitete: različite vrste paprike, kobasice, vina, rakiju i još puno toga. Nastavak razgleda Peštanske strane, Trg heroja, najveći trg u Budimpešti sagrađen u čast 1000 godina postojanja mađarske države s Milenijskim spomenikom i kip anđela Gabrijela - avenije Andrassy, najljepša gradska ulica s Operom. Prelazak na Budimsku stranu i odlazak do najviše točke Budimpešte - brda Gellért sa spomenikom Slobode koji se vidi iz svih dijelova grada, i gdje se nalazi Citadela, stara budimska utvrda s koje se pruža panoramski pogled na Budim, Peštu i Dunav. Razgled povijesnog Budima s Kraljevskom palačom, Matijaševom crktvom i Ribarskom utvrdom. Slobodno vrijeme za uživanje u ozračju "romantične Budimpešte" uz prekrasno osvijetljen grad. Navečer se možete pridružiti stanovnicima Budimpešte i brojnim turistima iz svih dijelova svijeta u dočeku Nove godine na otvorenom u centru grada (doček Nove godine na otvorenom u organizaciji je gradskog turističkog ureda). Noćenje.** Sretna Nova godina ** Boldog Új Évet **

 

3.dan BUDIMPEŠTA - Zagreb

 

Kasniji doručak. Odlazak iz hotela. Slobodno vrijeme u gradskom središtu za prvu novogodišnju kavu ili šetnju. Odlazak iz Budimpešte u podnevnim satima. Povratak prema Hrvatskoj s mogućim stajanjem za ručak u čardi (uz doplatu). Očekivani dolazak u Zagreb u večernjim satima.

 

Cijena uključuje:

 

prijevoz autobusom

2 noćenja s doručkom (švedski stol) u hotelu 4* u dvokrevetnim sobama u Budimpešti

razgledavanje Szentendre i Budimpešte prema programu

turističkog pratitelja

jamčevno osiguranje, pripremu i organizaciju putovanja

 

Cijena ne uključuje:

 

ulaznice za objekte koji se eventalno posjećuju tijekom razgledavanja, javni prijevoz i osobne troškove

fakultativnu ponudu

 

Popusti i doplate:

 

doplata za polazak iz Pule / Rijeke 200,00 kn, Karlovca 50,00 kn, dok su polasci iz Varaždina i Čakovca bez doplate

 

Fakultativna ponuda:

 

ručak u gradiću Szentendre 12,00 EUR

ulaznica za Muzej marcipana 3,00 EUR

vožnja brodom po Dunavu 10,00 EUR

ručak na dan povratka u 12,00 EUR (turistički menu bez pića)

 

Nadoplata za odabir sjedala u autobusu (nije obavezna):

 

1. za posebno sjedalo u autobusu:

 

1 red - sj. 3,4 150,00 kn

2 red - sj. 5,6,7,8 150,00 kn

sjedala iza 2. vrata 150,00 kn

 

2. za dodatno prazno sjedalo u autobusu 350,00 kn (nudimo vam veći komfor kako biste sjedili sami)

 

Za sve polaske (osim Zagreba) potrebna prethodna pismena najava.

 

Točno vrijeme polaska iz Pule / Rijeke (minimum 10 putnika Pula-Rijeka), Karlovca (uvjet je realiziran polazak iz Rijeke), Varaždina i Čakovca bit će definirano 7 dana prije polaska.