[SPLIT] GOODBYE DLAČICE!!! Riješite se dlačica najnovijim i bezbolnim laserskim sustavom SHR uz paket od 6 regija u Beauty Beba - Kristal za samo 299 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Probale ste sve: brijače, vosak, pincetu, električne depilatore i razne čupkalice s TV-a, bolne i neučinkovite IPL tretmane...SHR sistem je posljednja generacija laserskih sustava koja daje brže i bolje rezultate, te je posve bezbolna! Kupon vrijedi do 11.02.2017. (do tada potrebno doći na prvi tretman)!

Ponuda uključuje: Beauty Beba - Kristal, Split - SHR paket od čak 6 regija za samo 299 kn!


Cijena uključuje: 

1x pazusi, 

1x nadusnice, 

1x podusnice, 

1x brada, 

1x podbradak (vrat), 

1x zalisci (bafe).


SHR kombinira visoku snagu, nisku gustoću protoka i super visoku frekventnost kratkih pulseva, postupno povećavajući temperaturu folikula dlake nadodavanjem pulsacija lasera.

SHR tretman se može provoditi u bilo koje doba godine, budući da je izlaganje suncu manje štetno za kožu koja je tretirana SHR metodom.

SHR tehnologija predmet je kliničkih studija, brojnih stručnih izvještaja, članaka i drugih profesionalnih studija. 

U studijama koje uspoređuju SHR s drugim IPL i laserskim tretmanima za uklanjanje dlačica, potvrđeno je da je SHR tretman značajno manje bolan, mnogo efektivniji i bez neugodnih nuspojava. 


Obavezna rezervacija ODMAH po primitku kupona ili minimalno 3 dana unaprijed na broj mobitela: 091/3383243, može i SMS-om pa Vas povratno nazovu, sa KOD-om i ID-em kupona.