Zimsko opuštanje u Bizovačkim toplicama! Noćenje s polupansionom u Hotelu Termia, piće dobrodošlice, korištenje Aquapolisa, finske saune i klizališta 1h, kuglane, sve za 2 osobe za samo 498kn!

64 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Obogatite hladne zimske dane jednom vrhunskom ponudom Bizovačkih Toplica! U hotelu će Vas dočekati s jednim toplim pićem dobrodošlice (kuhano vino ili čaj) i smjestiti Vas u dvokrevetnu sobu, nakon toga izaberite aktivnosti i sadržaje iz paketa jer vremena je malo, a pogodnosti bezbroj!

Ponuda uključuje: 2 dana uz 1 polupansion (doručak i večera) u hotelu Termia, u dvokrevetnoj sobi, sve za 2 osobe.


U cijenu je uključeno: 

piće dobrodošlice (kuhano vino ili čaj); 

neograničeno korištenje bazena Aquapolisa; 

ulaz na pool party subotom; 

korištenje finske saune (1 h dnevno); 

ulaznice za klizalište i klizaljke (1 sat dnevno); 

četverostazna kuglana; 

stolni tenis; stolni nogomet; bilijar; 

Tamburaške večeri petkom uz živu glazbu u Nacionalnom restoranu; 

besplatan WI-FI i internet korner u lobby-u; 

besplatan parking.

Kuponi se mogu spajati.

CrnoJaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na 031 685 100 te ODMAH po primitku kupona obavezna tel. rezervacija isključivo na 031 685 100 ili na mail prodaja.bizovac@bluesunhotels.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.

Bizovačke toplice su toplice (banja) pored mjesta Bizovca u Osječko-baranjskoj županiji (Slavonija, Hrvatska). Nalaze se na kraju bizovačke Sunčane ulice, s lijeve strane županije ceste Ž4067 Bizovac - Brođanci - Čepinski Martinci.

Toplice su redovitim autobusnim linijama povezane s Našicama i Osijekom, a u blizini se nalazi i željeznička stanica Bizovac.


Priča o Bizovačkim Toplicama kreće od otkrića ljekovite vode...

Tragajući za novim izvorima nafte i zemnog plina u bizovačkom kraju, dana 3. kolovoza 1970. godine iz jedne od istražnih bušotina na sveopće iznenađenje radnika zagrebačkog poduzeća Ina-Naftaplin s dubine od 1862 metra, briznula je vrela voda.

Voda je potekla na bušotini pod radnim nazivom Bizovac-2, smještenoj na livadi, 500 metara južno od željezničke pruge, a 150 metara desno od ceste, koja se ispred Bizovca odvaja od prometnice Našice - Osijek, a vodi do Brođanaca.

Voda se iz bušotine odvodila putem cijevi do obližnjega jarka, koji se nalazio iza kukuruznoga polja, gdje je vrela voda, gotovo vodena para, izbijala na mahove u jakom mlazu na dvije sapnice i padala u jarak.

Na taj način voda se prirodno hladila, tako da je u jarku, udaljenije od sapnice, bila prikladna za kupanje.

Brzinom svjetlosti zemljom se proširio glas o čudotvornoj ljekovitosti bizovačke vode. Njezina ljekovita svojstva privlačila su mnogobrojne namjernike u potrazi za okrijepom i ozdravljenjem.