Advent ili Nova Godina u Splitu! Uživajte 3 dana uz 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u prekrasnoj Villi Mario u romantičnoj Podstrani već od 599kn! Kupon vrijedi do 29.01.2017.!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u nezaboravnom odmoru u Villi - hotelu Mario, koja se nalazi u malom mjestu Podstrana kod Splita uz 2 noćenja s doručkom za dvoje već od 599kn!

Ponuda uključuje: Villa Mario, Podstrana, Split - 3 dana/ 2 noćenja za dvoje u vrijeme Adventa ili Nove Godine u Splitu već od 599 kn!


Odaberite između 2 opcije:

Opcija 1: 3 dana/2 noćenja za dvoje sa doručkom do 29.01.2017. za samo 599 kn!

Opcija 2: Nova Godina - 3 dana/2 noćenja za dvoje sa doručkom za samo 799kn!

Split je već par godina top turistička destinacija u Dalmaciji. U suradnji sa okolnim gradovima i turističkim zajednicama garantira Vam superzabavni odmor 365 dana u godini! 

Villa hotel Mario nalazi se u mjestu Podstrana kod Splita u pravcu Dubrovnika. U našoj ponudi imamo 8 trokrevetnih, jednu dvokrevetnu, jednu četverokrevetnu sobu te apartman za dvoje.

Sve sobe smještene su na južnoj strani i imaju balkon s pogledom na more.

Sobe su prostrane sa lijepom kupaonicom te kompletnom opremom ( TV, digitalni satelitski prijemnici, telefon, mini bar i klima ).

Imamo parking za oko 25 automobila.

Restoran

U sklopu Ville Mario nalazi se i istoimeni restoran. 

Na terasi restorana, na kojoj ima mjesta za 100 gostiju, možete uživati u morskim specijalitetima, specijalitetima sa roštilja, špagetima, rižotima, pizzama i drugim jelima.

ODMAH po kupnji kupona obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona ili minimalno 48 sati ranije na tel.: 385 98/ 321-613, uz KOD i ID kupona.