Doživite "Adventuru u Šibeniku" i smjestite se "u srcu" grada u Apartmanima "Two Bells"! 3 dana i 2 noćenja u apartmanu, piće dobrodošlice, besplatni WI-FI, sve za 4 osobe i za samo 699 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prošetajte šibenskim kalama, posjetite Katedralu Sv. Jakova i bar jednu poznatu tvrđavu, te doživite Šibenik u adventskom ruhu! Ne propustite bogati program i pregršt sadržaja koje ove godine donosi grad Šibenik, te si po super cijeni osigurajte smještaj u jednom od najprodavanijih objekata u Šibeniku, u Apartmanima "Two Bells"!

Ponuda uključuje: 3 dana i 2 noćenja u apartmanu + piće dobrodošlice + besplatni WI-FI, sve za 4 osobe.

Apartman Two Bells ima pogled na grad i udaljen je 200 metara od Gradske vijećnice. Smještajni objekt sadrži prostor za sjedenje, blagovaonicu i kuhinju. Dostupni su ručnici i posteljina. Tvrđava Šubićevac udaljena je 400 metara od apartmana Two Bells, a katedrala sv. Jakova 200 metara. Zračna luka Split udaljena je 40 km. 

 

Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu. Boravišna pristojba je uključena u cijenu! Bežični pristup internetu dostupan je u cijelom objektu i ne naplaćuje se.

Ne propustite Advent u Šibeniku! Više informacija pogledajte u nastavku teksta...

Znamenitosti u neposrednoj blizini "Apartman Two Bells":
Aquarium 
Crkva svete Barbare 
Gradska vijećnica 
Muzej grada
Katedrala Sv. Jakova


"Adventura u Šibeniku 2016"

"Posjetitelje očekuje prvi ekološko osviješten Advent u Hrvatskoj ( potpuno lišen plastike i plastičnih ambalaža, a sve što se u ugostiteljstvu i prodaji bude koristilo biti će biorazgradivo). Grad Šibenik je time napravio značajan eko iskorak u proslavi Adventa i vjeruju da će time poslužiti kao primjer drugim gradovima.


Adventski sajam po treći put će se održati u gradskom parku Roberta Visianija. Tri etaže zadržavaju uspjeli, lanjski koncept – Kraljev dvor rezerviran je za glazbeni i ugostiteljski program, Kod sata ostaje izložbeno-prodajni dio, a Tvrđavica će i dalje biti oaza namijenjena najmlađima. I ove godine Šibenčanima i njihovim gostima blagdansko raspoloženje upotpunit će  klizalište na Trgu Ivana Gorana Kovačića koje  će biti otvoreno  na blagdan sv. Nikole, 6. prosinca.
Pod imperativom ekološke osviještenosti, Šibenik božićno-novogodišnjim programom „Adventura 2016.“ otvara novo poglavlje i još jednom potvrđuje svoj smjer prema pametnim i ekološki održivim gradovima.


Program „Adventura 2016“ započinje 09. prosinca koncertom grupe Libar, nakon čega slijede: blues band Colors of blue, večer posvećena Azri sa splitskim Big Bangom,  Songkillersi, Miro Odak i Gastarbajteri, Freetulada, zagrebački pop pioniri Flyer, 50 godina šibenskog rock ‘n’ rolla na kojoj će se okupiti kultni šibenski sastavi, a za Badnjak će, prije puštanja lampiona uoči rođendana grada, božićnu atmosferu na Kraljev dvor donijeti gipsy swing sastav Repassage.
Na večeri šibenskih studenata 27. prosinca gostovat će Marijan Ban i Diktatori, a na silvestarsko jutro zabavu će prirediti grupa Fenix. I ove godine Šibenik će proslaviti i prvi dan nove godine s grupom Elemental, čime će se zatvoriti Adventura 2016. Osim živih svirki očekuju nas retro slušaonice dobro uhodanih DJ-eva, Kristića i Živkovića, odnosno Kraljeve straže."(izvor: http://hotspots.net.hr/2016/11/adventura-budi-u-sibeniku-2016-ne-propustite-sibenski-advent-s-dusom/)

Obližnja prirodna atrakcija koju preporučuju lokalni stanovnici:

Nacionalni park Krka privlačan je istinskim ljubiteljima prirode, onima koje zanimaju narodni običaji i svima koji žele uživati u kulturnoj i ugostiteljskoj ponudi. Najposjećeniji dijelovi NP Krka su Skradinski buk i Roški slap. Unutar parka posjetitelji imaju mnogo toga zanimljivog za vidjeti i činiti: razgledati Skradinski buk i Roški slap; šetati edukativnom stazom, pogledati etnografsku prezentaciju, okrijepiti se u ugostiteljskim objektima i kupiti suvenire.


Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail margitamaricic@gmail.com ili na mobitel 098 430 295, uz KOD i ID kupona po primitku kupona.