Doček Nove u Šibeniku uz nastup Massima na otvorenom i smještaj u srcu grada u Apartmanima "Two Bells"! 2 ili 3 noćenja u apartmanu, piće dobrodošlice, sve za 4 osobe već od 799 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U novogodišnjoj noći Šibenčane i sve njihove posjetitelje očekuje veliki tulum na otvorenom gdje nastupa Massimo! Kupon za smještaj u srcu Šibenika u Apartmanima "Two Bells" za 4 osobe vrijedi isključivo od 29.12.16. do 02.01.17. !

Izaberite između 2 ponude:


Ponuda 1 uključuje: 3 dana i 2 noćenja u apartmanu + piće dobrodošlice + besplatni WI-FI, sve za 4 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 4 dana i 3 noćenja u apartmanu + piće dobrodošlice + besplatni WI-FI, sve za 4 osobe.

Apartman Two Bells ima pogled na grad i udaljen je 200 metara od Gradske vijećnice. Smještajni objekt sadrži prostor za sjedenje, blagovaonicu i kuhinju. Dostupni su ručnici i posteljina. Tvrđava Šubićevac udaljena je 400 metara od apartmana Two Bells, a katedrala sv. Jakova 200 metara. Zračna luka Split udaljena je 40 km. 

 

Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu. Boravišna pristojba je uključena u cijenu! Bežični pristup internetu dostupan je u cijelom objektu i ne naplaćuje se.

Ne propustite doček Nove 2017-te na otvorenom gdje nastupa Massimo! Više informacija pogledajte u nastavku teksta...


Znamenitosti u neposrednoj blizini "Apartman Two Bells":
Aquarium 
Crkva svete Barbare 
Gradska vijećnica 
Muzej grada
Katedrala Sv. Jakova

"Šibenčane očekuje i veliki tulum u  novogodišnjoj noći uz Masima Savića i grupu Cabaret ( na šibenskoj rivi u Docu). Osim „Adventure 2016“ najmlađi će moći uživati i u tradicionalnom programu „Božićnih čarolija“  u organizaciji Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku, koje će ove godine biti u znaku obilježavanja 950 godina od prvog spomena grada Šibenika. U HNK u Šibeniku biti će uprizorena i prva šibenska komična opera „Turia i Plamenko“." (izvor: http://hotspots.net.hr/2016/11/adventura-budi-u-sibeniku-2016-ne-propustite-sibenski-advent-s-dusom/)


Obližnja prirodna atrakcija koju preporučuju lokalni stanovnici:

Nacionalni park Krka privlačan je istinskim ljubiteljima prirode, onima koje zanimaju narodni običaji i svima koji žele uživati u kulturnoj i ugostiteljskoj ponudi. Najposjećeniji dijelovi NP Krka su Skradinski buk i Roški slap. Unutar parka posjetitelji imaju mnogo toga zanimljivog za vidjeti i činiti: razgledati Skradinski buk i Roški slap; šetati edukativnom stazom, pogledati etnografsku prezentaciju, okrijepiti se u ugostiteljskim objektima i kupiti suvenire.


Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail margitamaricic@gmail.com ili na mobitel 098 430 295, uz KOD i ID kupona po primitku kupona.