ALL INCLUSIVE usluga na Korčuli za 2 osobe na 3 ili 6 dana uz 50% popusta! Potpuni odmor duha i tijela u Hotelu Feral uz 50% popusta! Proljetni morski povjetarac, soba s pogledom na azurno more....

060 290 290
Ovu ponudu moguće je kupiti pozivom na telefon 060 290 290. Cijena za pozive iz fiksne mreže je 1,4 kn/min a za mobilne mreže 2,61 kn/min. Dovoljno je podignuti slušalicu - i nazvati - već zoveš?
9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila! Prijavite se na naš newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 2.240 kn
Ušteda 50%
Cijena 1.120 kn

Azurno plavo more, proljetni morski povjetarac.... Hotel Feral nalazi se na otoku Korčuli u južnoj Dalmaciji, u malom ribarskom naselju Brna, nekoliko kilometara od mjesta Smokvice. Smješten na samoj obali, okružen plavetnilom mora i bujnom mediteranskom vegetacijom, atraktivno je odredište za potpuni odmor duha i tijela.

Prije nego što stisnete KUPI izaberite između 2 opcije:

Ponuda 1 uključuje:

3 dana uz 2 noćenja u dvokrevetnoj sobi s pogledom na more,
all inclusive light - buffet doručak, buffet ručak, buffet večera,
piće uz ručak i večeru u neograničenim količinama.


Ponuda 2 uključuje:

6 dana uz 5 noćenja u dvokrevetnoj sobi s pogledom na more,
all inclusive light - buffet doručak, buffet ručak, buffet večera, piće uz ručak i večeru u neograničenim količinama.


Gratis internet priključak u sobi za odabir obju ponuda.


Korčula, otok Marka Pola  


Kao jedna od najvećih regija u Hrvatskoj, Dalmacija zadivljuje obalom, otocima i morem neobične modrine i prozirnosti. Duboko na jugu, smjestio se otok Korčula. Poznavali su ga još stari Grci (Korkyra), a danas inspirira prirodnim ljepotama koje oduzimaju dah.

Blizina Dubrovnika, povijesnog grada-republike i najposjećenije hrvatske turističke destinacije, čini Korčulu još atraktivnijom. Crna vina Korčule i Pelješca uživaju gotovo kultni enološki status, dok stoljetne masline, okupane suncem i morskim zrakom, daju visoko kvalitetna ulja.

Prema predaji, Korčula je mjesto rođenja znamenitog mletačkog moreplovca Marka Pola.

Korčula je ulaznica u svijet bogate mediteranske prošlosti. Kao na dlanu, ona pruža sve što je nekoć činilo Mediteran i što ga čini i danas – ostatke antičkih kultura, sunce i more, maslinu i vinovu lozu, luke i brodovlje, plemenite okuse lokalne kuhinje.

Hotel Feral ****

Gostima nudi 83 udobne sobe s priključkom za internet, buffet restoran i aperitiv bar, internet kutak te vlastitu plažu ispred hotela. Manji vanjski bazen pogodan je za obitelji s djecom.

Boravak u hotelu Feral dopunit će večernje šetnje Brnom i okolicom uz mogućnost istraživanja prirode i venecijanske baštine čarobnog otoka Korčule.


Hotel Feral nalazi se na otoku Korčuli u južnoj Dalmaciji, u malom ribarskom naselju Brna, nekoliko kilometara od naselja Smokvice. Smješten na samoj obali Jadranskog mora, okružen plavetnilom i zelenilom Mediterana, atraktivno je odredište za potpuni odmor tijela i duha.