BOŽIĆ U SARAJEVU! Blagdansko uživanje u neodoljivom Sarajevu i smještaj u Hostelu City Rest! 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 2 osobe već od 339 kuna!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovog Božića otkrijte i Vi sve čari Sarajeva! Odaberite termin i provedite 3 dana u šarmantnom spoju Istoka i Zapada, bogatom kulturnom životu, u vrhunskoj hrani, slasticama i noćnom životu koji Vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnima!

Izaberite između 5 ponuda:


Ponuda 1 uključuje: 3 dana, 2 noćenja s doručkom, u hostelskoj četverokrevetnoj sobi + besplatan WI-FI, termin 24.-26.12.16., sve za 2 osobe. 

Ponuda 2 uključuje: 3 dana, 2 noćenja s doručkom, u hostelskoj četverokrevetnoj sobi + besplatan WI-FI, termin 25.-27.12.16., sve za 2 osobe.

Ponuda 3 uključuje: 3 dana, 2 noćenja s doručkom, u hostelskoj četverokrevetnoj sobi + besplatan WI-FI, termin 26.-28.12.16., sve za 2 osobe.

Ponuda 4 uključuje: 3 dana, 2 noćenja s doručkom, u hostelskoj četverokrevetnoj sobi + besplatan WI-FI, termin 27.-29.12.16., sve za 2 osobe.

Ponuda 5 uključuje: 3 dana, 2 noćenja s doručkom, u hostelskoj četverokrevetnoj sobi + besplatan WI-FI, termin 28.-30.12.16., sve za 2 osobe.

Na listi među deset gradova koje treba posjetiti, britanski časopis Rough Gides Sarajevo je stavio na drugo mjesto navodeći: "Različite svjetske religije miješaju se na ulicama Sarajeva. Ovaj grad često opisuju kao mali Istanbul ili čak mali Jerusalem."

O Hotelu

Hostel City Rest je mali hostel u kojem ćete se osjećati kao kod kuće. Trudimo se upoznati svakog gosta sa bosanskom kulturom i tradicijom, umjetnicima i poslovnim ljudima, poljoprivrednicima i zanatlijama kako bi njihov posjet ostavio uticaj na lokalne živote i zajednicu.

U hostelu City Rest možete računati na udoban krevet, čistu kuću i nasmijano osoblje spremno odgovoriti na sva vaša pitanja.

Sobe u hostelu su dvokrevetne, 4-krevetne i 6-krevetne.


Dostupni su Vam;

besplatan internet, 
posteljina i ručnici, 
gostinjska kuhinja sa besplatnom kavom, čajevima i začinima, 
zajedničke prostorije, 
besplatne karte grada, 
besplatno razgledavanje grada. 

ODMAH po kupnji kupona sve informacije vezano za rezervaciju termina možete dobiti putem maila info@hostelcityrest.com ili putem telefona +387 33 444 111, uz KOD i ID kupon po primitku.