Petar Grašo zabavljat će Splićane i njihove goste na dočeku 2017. godine na Rivi! Uživajte kroz 3 ili 4 noćenja za dvije ili tri osobe u apartmanu po super cijeni! Kupon za ponudu vrijedi isključivo u terminu od 29.12.16. do 02.01.17.!


Izaberite između 2 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 4 dana i 3 noćenja u apartmanu, sve za 2 osobe.
Ponuda 2 uključuje: 4 dana i 3 noćenja u apartmanu, sve za 3 osobe.
Ponuda 3 uključuje: 5 dana i 4 noćenja u apartmanu, sve za 2 osobe.
Ponuda 4 uključuje: 5 dana i 4 noćenja u apartmanu, sve za 3 osobe.

Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu. Boravišna pristojba je uključena u cijenu!


Dobrodošli u Split, 1700 godina star grad čija povijest seže daleko u antička vremena! 

Uistinu nema potrebe posebno naglašavati privlačnost i vrijednost grada koji svoju povijest piše od 295. godine kada je slavni rimski car Dioklecijan počeo graditi svoju palaču, koja predstavlja živi organizam više od 17 stoljeća. 

Važnost Dioklecijanove palače uvelike nadilazi lokalni značaj zbog svoje očuvanosti i niza arhitektonskih oblika koji nagoviještaju utjecaj ranokršćanske, bizantske i srednjovjekovne umjetnosti. Tijekom stoljeća, pod bizantinskom, mletačkom, Napoleonovom i Habsburškom vlašću, Split se razvio u antičku palaču sa srednjovjekovnim, renesansnim i baroknim atributima.


Istražite povijesnu palaču i puteve cara Dioklecijana! Na nekoliko minuta hoda od Korta apartmana, doživite atmosferu drevnog grada i njegovih najpoznatijih atrakcija kao što su impresivne izvorne ruševine fortifikacijskih vrata, Jupiterov hram, Dioklecijanove podrume, Peristil i sv. Duje, najstarije katoličke katedrale na svijetu. 

S preko 300 sunčanih dana godišnje, kristalno čistim morem, prekrasnim plažama i park-šumom Marjan, kao i brojnim oblicima tradicionalnih i kulturnih zbivanja, Split je turistički šampion Hrvatske.


KORTA APARTMAN

Moderno opremljen, Korta apartman na prvom katu orijentiran je na jug i nudi visoku udobnost smještaja za maksimalno tri osobe. Unutar apartmana, gostima su na raspolaganju brojne pogodnosti poput elegantnog namještaja, odvojene spavaće sobe, moderno uređene kupaonice i potpuno opremljene kuhinje. 


ZABAVA 
LCD televizor 

KREVET 
Visokokvalitetna posteljina 
Hipoalergenski jastuk 

KUPAONICA 
Tuš kabina
Toaletne potrepštine
Ručnici
Sušilo za kosu

KUHINJA
Kuhinja
Kuhinjski stol i stolice
Pribor za kuhanje i jelo

OSTALI SADRŽAJI 
Wi-Fi
Telefon
Klima uređaj
Sef
Ormar
Svjetlo za čitanje
Elektronska brava
Sobe za nepušače
Kućni ljubimci dozvoljeni

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail reservations@kortasplit.com ili na mobitel 098 571 226, uz KOD i ID kupona po primitku kupona.