[KRK] Dani bakalara u Hotelu Malin! Guštajte 3 dana uz 2 polupansiona, smještaj u dvokrevetnoj sobi, piće dobrodošlice, 1x sauna i jacuzzi, boravišna pristojba..sve za 2 osobe po super cijeni!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u blagdanskom stolu i danima kada hotel Malin tradicionalno „miriše na bakalar“. Osim u lijepom ambijentu hotela i toploj dobrodošlici domaćina, uživati ćete u bogatoj gastro ponudi i više od 20 vrsta jela od bakalara. Pozivamo Vas da nam se pridružite u blagovanju uz tradicionalne recepte naših baka i poznatu kvarnersku melodiju „bakalar je lipa stvar“ ;) Kupon se može iskoristiti isključivo od 09.12.16. do 24.12.16.! Dijete do 12 god. na pomoćnom ležaju GRATIS!

Ponuda uključuje: 3 dana, 2 polupansiona (bogata buffet doručak i bogata buffet večera s uključenim pićem), smještaj u dvokrevetnoj sobi s balkonom na morsku stranu + piće dobrodošlice + besplatan parking + besplatan WIFI  + boravišna pristojba, sve za 2 osobe.

Dodatne pogodnosti: 1 x besplatno korištenje saune i jacuzzija u wellness zoni uz obaveznu rezervaciju prije dolaska.


Soba s balkonom na morsku stranu (24 - 27 m2) - klimatizirana i opremljena SAT TV, telefon, pisaćim stolom, mini barom, sefom, sušilom za kosu. U sobi se nalazi pomoćni ležaj koji je prikladan za dvoje djece do 12 godina (sofa na razvlačenja 130 x 200 cm). Soba ima jednu kupaonicu s tušem.


Check in od 10 h (prema raspoloživosti), check out do 15 h (prema raspoloživosti).

Petkom i subotom uz večeru, te nedjeljom uz ručak, moći ćete uživati uz živu glazbu i čašu vrhunskog vina iz ponude otočkih vinara po promotivnim cijenama u restoranu Royal!

Dijete od 12 do 18 godina na pomoćnom ležaju plaća 150,00 kn po danu (plaćanje na licu mjesta).  

Odrasla osoba na pomoćnom ležaju plaća 220,00 kn po danu (plaćanje na licu mjesta). 

Doplata za dodatno noćenje 299,00 kn po osobi/danu s uključenim polupansionom (plaćanje na licu mjesta). 

Doplata za gourmet večeru sa specijalitetima od bakalara u a la carte restoranu Royal iznosi 90,00 kn po osobi umjesto 150,00 kn (obavezna rezervacija stola).

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona ili minimalno 48 sati ranije na tel.: 051 850 234 ili na mail: sales@hotelmalin.com, uz kod i id kupona.


Hotel Malin u Malinskoj izgrađen je na mjestu gdje je jednom davno bio veliki mlin (čakavski "malin" od kojeg je ime dobilo mjesto i hotel), koji kao da je Hotelu Malin ostavio u zalog svoju putanju - vrijednim radom, okret po okret...

Pažljivim uređenjem, hotel Malin je postao elegantan i udoban hotel za sve generacije. Novouređene sobe i luksuzni apartmani, restorani i barovi, vlastita plaža s posebnim pogodnostima za djecu, lučica s mogućnošću priveza broda, ljubazno i stručno osoblje, posebno osmišljeni dodatni sadržaji, programi i događanja po mjeri su odmora današnjeg čovjeka.

Više o Malinskoj

Malinska, na zapadnom dijelu otoka Krka, u šumovitom je zaljevu područja Dubašnice koje je po gustoj šumi Duba i dobilo ime. Malinskoj je osunčano lice pa broji 2200 sunčanih sati godišnje, otočne bure su joj iza leđa pa je radi blage klime i vegetacije u 19 st. proglašena idealnim mjestom za zdravstveni turizam, vrijedne su joj ruke koje od davnina mreže vuku , most i aerodrom do njenih su nogu na 15-tak km, pa ne čudi da Malinska ima stogodišnju tradiciju i svijetle rezultate u turizmu. Malinska - mjesto koje je znalo spojiti tradiciju i najnovija dostignuća u turizmu.

KRČKI SIR je autohtoni otočki hrvatski sir, koji se proizvodi na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima otoka Krka.Rađen od mlijeka ovaca, izvanredna je poslastica kojom se može započeti i završiti obrok.

Otok Krk

Otok koji je premostio more da bude bliže kopnu, svijetu i ljudima. Sedam gradova kaštela - sedam utvrda otočnih, očuvani biseri davnih vremena uklesani u kamen glagoljicom, tisućljetni spomenici, zaspali dvorci Frankopana - knezova krčkih, crkve u kojima odzvanja šapat molitve, kapelice i samostani, suhozidi - jedinstvene međe načinjene od kamena i žuljeva, trave mirisne i ljekovite, posoljene masline, plaže snježnobijelih oblutaka, vječna pjesma mora i cvrčaka na žegi, pršut osušen na buri, med i vino, sir i maslinovo ulje, suhe smokve i rakija za dobrodošlicu, davno pristigao kovčeg prepun tajni, otok je Krk.