<

Crno Jaje i Svijet putovanja vode Vas u Veneciju na karneval i Valentinovo!11.-12.02. ili 18.-19.02.'17. uz prijevoz i hotel 3* po senzacionalnoj cijeni od 399 kn!GARANTIRANO PUTOVANJE!!! 

51 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 399 kn
Uštedi još 19 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 19 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Prije kupnje kupona odaberite: 11-12.02. ili 18.-19.02.'17.! Za polaske 11.02 i 18.02. autobus polazi sa sljedećih mjesta: 04.00h - Velika Gorica, 04.30 sati - Južni ulaz Zagrebačkog Velesajma (Av. Dubrovnik)! Polazak iz Karlovca (kod Petrola) prema dogovoru. Polazak s Odmorišta Vrata Jadrana u 07.30 sati!

Ponuda uključuje: Svijet putovanja - karneval i Valentinovo 11-12.02  ili 18.-19.02.'17. dvodnevna Venecija po senzacionalnoj cijeni od 399 kn! GARANTIRANO PUTOVANJE!!! 

Prije kupnje kupona odaberite:

Opcija 1) 11-12.02.2017. - dvodnevna Venecija po senzacionalnoj cijeni od 399 kn!

Opcija 2) 18.-19.02.2017. - dvodnevna Venecija po senzacionalnoj cijeni od 399 kn! 


PROGRAM PUTOVANJA:


1. dan ZAGREB - VENECIJA

Polazak iz Velike Gorice s Autobusnog kolodvora u 04.00 sata. Polazak iz Zagreba ispred južnog ulaza Zagrebačkog Velesajma (Av. Dubrovnik) u 04.30 sati. Polazak iz Karlovca (kod Petrola) prema dogovoru. Polazak s Odmorišta Vrata Jadrana u 07.30 sati. Slijedi ugodna vožnja autobusom kroz Sloveniju i Italiju uz usputna zaustavljanja radi odmora. Dolazak do pristaništa na Punta Sabbioni, vožnja brodićem do VENECIJE– San Marco. Po dolasku šetnja gradom: Riva degli Schiavoni, trg sv. Marka, Duždeva palača, bazilika sv. Marka, most Rialto... Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u karnevalskim događanjima. Polazak iz Venecije – San Marco u kasnijim poslijepodnevnim satima, vožnja brodićem do pristaništa. Smještaj u hotel u Lido di Jesolu ili okolici Venecije. Noćenje.

2. dan OTOCI LAGUNE – ZAGREB

Doručak. Vožnja autobusom do Punte Sabbioni i dalje brodićem na prekrasne otočiće venecijanske lagune: TORCELLO, MURANO i BURANO. Posjetit ćemo otok Torcello, mjesto gdje je počela priča o Veneciji i Mletačkoj Republici, mjesto gdje je laguna nekad bila najneseljenija. Jedan od najpoznatijih zaljubljenika u šarm i mir Torcella bio je američki književnik Ernest Hemingway koji je na otoku kratko i živio. Murano je poznat po izradi predmeta od stakla. Posjet radionici Murano stakla uz prikaz procesa izrade po staklu, a zatim Buranu, najslikovitijem otočiću lagune s vedrim raznobojnim kućicama neodoljiva šarma i tradicionalnom središtu izrade poznate venecijanske čipke. Slobodno vrijeme za osobne programe do povratka brodićem do Punte Sabbioni i polazak autobusa za Hrvatsku. Očekivani dolazak na mjesto polaska očekuje su u kasnim večernjim satima.Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom prema programu putovanja, razglede Venecije  prema programu putovanja, licenciranog turističkog pratitelja tijekom puta, smještaj u hotelu 3* u Lido di Jesolo na osnovi 1 noćenja s doručkom u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama, troškove organizacije i prodaje aranžmana te jamčevno osiguranje I osiguranje od odgovornosti.


CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice za objekte koji se fakultativno posjećuju, boravišna pristojba u hotelu od 1 eur – 3 eur po osobi po noćenju (u nekim hotelima se ne plaća), doplata za jednokrevetnu sobu: 135 kn, vožnju brodom 2 dana: Punta Sabioni/San Marco/Punta Sabioni  i Punta Sabioni /otoci Torcello Murano i Burano/Punta Sabioni – 35 € (doplata na licu mjesta), paket osiguranje:  putno zdravstveno osiguranje  + osiguranje od otkaza putovanja : 41,00 kn


Napomena: za polaske 11.02 i 18.02. autobus polazi sa sljedećih mjesta:

04.00 sata – Velika Gorica 

04.30 sati  - Južni ulaz Zagrebačkog Velesajma (Av. Dubrovnik) 


ODMAH nakon kupnje kupona potrebno je poslati kod kupona i slijedeće podatke na e-mail: info@svijetputovanja.hr (ime i prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, kontakt br. telefona, mail adresa).