<

Budi što želiš! Dođi na Riječki karneval! Svijet putovanja i Crno Jaje vode Vas na KARNEVAL U RIJECI 18.02. ili 26.02.17. GARANTIRANI POLASCI uz prijevoz autobusom za samo 99 kn!!! 

18 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 99 kn
Uštedi još 4 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 4 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

„Krepat, me ne molat!“ – moto je koji najbolje sažima sve što Riječki karneval predstavlja! Natjecanje u maštovitosti, duhovitosti i originalnosti, vatromet boja i oblika, rezultirat će još jednom paradom stotine alegorijskih kola, tisuća maski i nemjerljivog broja gledatelja iz zemlje i inozemstva....

Ponuda uključuje: Svijet putovanja - KARNEVAL U RIJECI 2 datuma za samo 99 kn! GARANTIRANI POLASCI!!!


Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije datuma : 

Opcija 1) 18.02.2017. DJEČJA KARNEVALSKA POVORKA

Opcija 2) 26.02.2017. MEĐUNARODNA KARNEVALSKA POVORKAKARNEVAL U RIJECI


GARANTIRANI POLASCI

18.02.2017. DJEČJA KARNEVALSKA POVORKA

26.02.2017. MEĐUNARODNA KARNEVALSKA POVORKA


„Krepat, me ne molat!“ – moto je koji najbolje sažima sve što Riječki karneval predstavlja

Natjecanje u maštovitosti, duhovitosti i originalnosti, vatromet boja i oblika, rezultirat će još jednom paradom stotine alegorijskih kola, tisuća maski i nemjerljivog broja gledatelja iz zemlje i inozemstva. Doživljaj je to koji se teško može opisati ili u potpunosti dočarati fotografijama ili televizijskim prijenosom i zato je Korzo najbolje mjesto za biti te nedjelje.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak iz Zagreba s Autobusnog kolodvora je u 08:00 sati, peroni 502-506.  Polazak iz Karlovaca (kod Petrola) prema dogovoru. Slijedi ugodna vožnja autobusom kroz Gorski kotar u smjeru Rijeke uz usputno zaustavljenje putem radi odmora. Dolazak u Rijeku predviđa se oko 11.00 sati. Točno u podne kreće Međunarodna karnevalska povorka. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje karnevalskim događanjima.

Povratak iz Rijeke je predviđen oko 18.00 sati. Dolazak u Zagreb očekuje do 21.00 sat.

Cijena uključuje:

prijevoz autobusom prema programu putovanja 

licenciranog turističkog pratitelja tijekom putovanja

troškove organizacije i prodaje izleta, jamčevno osiguranje


Cijena ne uključuje 

ulaznice za objekte koji se fakultativno posjećuju


18.2.2017. DJEČJA KARNEVALSKA POVORKA

Korzo, u 13 sati.

Dječja karnevalska povorka je karnevalski događaj u kojem sudjeluju najmlađe generacije iz zemlje i inozemstva, kada rijeka mališana u raznobojnoj maškaranoj povorci preplavi riječki Korzo.


26.2.2017. MEĐUNARODNA KARNEVALSKA POVORKA

Korzo, u 12 sati

Paljenje pusta, Adamićev gat - nakon prolaska povorke

Međunarodna karnevalska povorka kruna je karnevalskih svečanosti na Kvarneru, pa i šire. Natjecanje u maštovitosti, duhovitosti i originalnosti, vatromet boja i oblika, rezultira paradom stotine alegorijskih kola, tisuća maski i nemjerljivog broja gledatelja iz zemlje i inozemstva.