[ZAGREB] Idealan tretman lica prije blagdana! Dijamantna mikrodermoabrazija sa 5 nastavaka + kolagenska ampula i maska kolagena za ljepotu Vaše kože uz Eves Home već od 85 kn!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mikrodermoabrazija je nježna, bezbolna metoda bez rizika od alergija i ožiljaka, metoda kojom možemo regulirati do kojeg stupnja i koliko agresivno želimo pristupiti tretmanu. Očistite i vratite prirodan i zdravi sjaj Vašeg lica! Kupon vrijedi do 18.02.'17.!

Ponuda uključuje: Eves Home - dijamantna mikrodermoabrazija, 5 nastavaka za skidanje svih nesavršenosti + kolagenska ampula i maska kolagena za ljepotu Vaše kože sa kože - 2 opcije već od 85 kn!


Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije:

Opcija 1) dijamantna mikrodermoabrazija lica sa 5 nastavaka za skidanje svih nesavršenosti + kolagenska ampula i maska kolagena za 85 kn!

Opcija 2) dijamantna mikrodermoabrazija lica vrata i dekoltea sa 5 nastavaka za skidanje svih nesavršenosti + kolagenska ampula i maska kolagena za 109 kn!


Mikrodermoabrazija je dijamantna mikrodermoabrazija, koja za razliku od prethodne generacije aparata baziranih na kristalima (najčešće aluminij-oksida) koristi prave čestice dijamanta postavljene pod različitim kutovima i gradirane prema veličini dijamantnih čestica. 

Ovisno o problemu koji želimo tretirati, ali i cilju koji želimo postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem. Tijekom tretmana „stari” sloj kože otklanja se vakuumom, koji istodobno stimulira fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena.


Za mladolik i zdrav izgled lica treba ponekad otići i na tretman čišćenja lica! Nakon bogatih blagdanskih trpeza mnoge djevojke i žene žale se na samo na višak prikupljenih kilograma, već i na akne i mitesere zbog konzumacije masne hrane. 
Očistite i vratite prirodan i zdravi sjaj Vašeg lica!


ODMAH po kupnji kupona obavezna narudžba ili minimalno 2 dana ranije na br.tel. 01 65 35 295 uz KOD i ID kupona po primitku.

Mikrodermoabraziju ne preporučujemo osobama:

s kožnim oboljenjima, atopijskimdermatitism, neurodermitisom, psorijazom

           koje su pod terapijom roakutana

           koje imaju rak kože

           koje su pod jakim terapijama lijekova

           kod otvorenih rana i opekotina