<

Zima u Beogradu!!! Uživajte u Beogradu i ugodnom smještaju u centru grada u Aparthotelu Wake Up, uz 3 dana/2 noćenja za dvoje u sobama ili studio apartmanu, već od 385 kuna! 

3 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 385 kn
Uštedi još 19 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 19 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Novootvoreni Aparthotel Wake Up smjestio se u samom centru Beograda, u glavnoj party zoni i najstarijem dijelu grada u blizini svih glavnih atrakcija kao što su Kalemegdan, Knez Mihajlova i Trg Republike! Kupon vrijedi do 18.02.2017.!

Ponuda uključuje: Aparthotel Wake up - Beograd - 3 dana/2 noćenja + rakija dobrodošlice - sobe i apartmani u centru Beograda na samo 150 m od Beton hale, Beograda na vodi i ludog provoda u najboljim klubovima ispod Brankovog mosta već od 385 kn!


Prije kupnje kupona odaberite:

Opcija 1) soba u apart hotelu - 3 dana/2 noćenja za dvoje za samo 385 kn!

Opcija 2) studio apartman -  3 dana/2 noći za dvoje za samo 539 kn!


Novi, moderan te smješten u centru Beograda, Aparthotel Wake Up pruža sve udobnosti koje su Vam potrebne. Naš cilj je da se osjećate kao kod kuće, uz opuštenu atmosferu i ljubazno osoblje. 

Aparthotel Wake Up je nov smještaj u Beogradu namijenjen putnicima svih potreba i želja - turistima, poslovnim klijentima i onima koji dolaze u privatnu posjetu. 


Moderno opremljeni apartmani, studio i sobe bit će Vaš najbolji izbor za lijep odmor i provod u Beogradu, ali i polazna točka za velike poslovne uspjehe. 


Nudimo Vam miran i udoban smještaj, siguran parking ukoliko dolazite automobilom ili pickup sa aerodroma ako putujete avionom. 

Hotel je smješten pored dolaznog perona Glavne autobusne stanice i 300 metara od Glavne željezničke stanice. 


Naša ulica Kraljevića Marka se nalazi u srcu Savamale - centra društvenog, umjetničkog i zabavnog života Beograda. Popularni splavovi sa "žurkama" do jutra su na 15 minuta pješice kao i Shopping centar Ušće, Trg Republike i Beogradska tvrđava na 10 minuta, a rezidencijski dio grada i Bulevar Kralja Aleksandra i manje od 10 minuta. 


Ako ste pak hedonista, Skadarlija sa muzikom "koja dušu liječi" na 15 minuta pješice od hotela bit će vaša baza do samog jutra i vrhunca Beogradskog noćnog života koji se dugo pamti.

   

Naš moto je čuvena izreka Marka Twaina da dajemo svakom danu šansu da bude najbolji dan našeg života i trudimo se da vas učinimo sretnim i zadovoljnim. Dobro nam došli, čekamo vas!ODMAH po primitku kupona, obavezna rezervacija na email: aparthotelwakeup@gmail.com; Viber/WhatsApp +38163325345 ili recepcija: +381112180317. Kupon je potrebno ponijeti sa sobom prilikom dolaska u hotel!