<

Praznici u Bihaću! Uživajte u blizini NP Plitvička jezera i NP Una u Hotelu Irish 3* uz 1 ili 2 noćenja sa doručkom i ostalim pogodnostima za dvoje već od 279 kn! Kupon do 28.02.'17.!

11 prodanihMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 558 kn
Ušteda 50%
Cijena 279 kn
Uštedi još 14 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 14 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

U hotelu Irish*** uživati ćete u bosanskoj kahvi i domaćem rahatlokumom u znak dobrodošlice...te vikendom glazba UŽIVO uz popularan bihaćki bend u Irish Shamrock Pubu...Djeca do 12.godina GRATIS!!! Doček je organiziran u kafićima i u Shamrock pubu, te u clubu Adi 10!!!

Hotel Irish udaljen je 8 minuta lagane šetnje od samog centra grada, smješten uz Žegarsku aleju koja je od pamtivijeka okupljala mladost Bihaća, gdje su se sastajale prve ljubavi i sklapala velika prijateljstva!

Hotel Irish udaljen je 8 minuta lagane šetnje od samog centra grada, smješten uz Žegarsku aleju koja je od pamtivijeka okupljala mladost Bihaća, gdje su se sastajale prve ljubavi i sklapala velika prijateljstva!

Dobro nam došli u Irish hotel i u Bihać, šarmantni mali grad smješten na obalama rijeke Une između Nacionalnog parka “Una” i Nacionalnog parka ” Plitvička Jezera”. 


Ponuda uključuje: IRISH Hotel, Bihać - odabir između 1 ili 2 noćenja sa doručkom za dvoje u hotelu.


Odaberite između 2 opcije:

Opcija 1:  2 noćenja s doručkom (za dvije osobe), bosanska kahva i domaći rahatlokum kao znak dobrodošlice, besplatan parking, besplatan WI-FI...

Opcija 2: 1 noćenje s doručkom (za dvije osobe), bosanska kahva i domaći rahatlokum kao znak dobrodošlice, besplatan parking, besplatan WI-FI...


Doček je organiziran u kafićima i u Shamrock pubu, te u clubu Adi 10!!!

Cijena ulaznice u Shamrock Pubu je 20 KM po osobi (76 kn), u cijenu je uključena hrana. Muzika je uživo.

U ADI clubu 10 je cijena ulaza 5 KM (20 kn), a glazba elektronska - bit će više DJ-eva.

Vikendom Vas očekuje i večernja zabava uz glazbu uživo s najboljim Bihaćkim bendom, u našem Irish Shamrock Pubu koji se nalazi u sklopu hotela uz likere po promo cijeni od 7 kn, točena piva po 8kn, te na sve koktele još 50% popusta.

Sve sobe su ukusno uređene i klimatizirane sa luksuzno uređenim kupatilom, mini barom, LCD TVom i besplatnim bežičnim internetom.

Irish hotel pruža odličnu uslugu u vrhunsko uređenom prostoru, za sve goste, koji uz pristupačne cijene žele otkriti naše gostoprimstvo i ljepote ovoga kraja.

Bihać

Bihać je grad i središte istoimene općine u sjeverozapadnom dijelu Bosne i Hercegovine te glavni grad Unsko-sanskog kantona. Šarmantan je to mali gradić na obali rijeke Une u neposrednoj blizini Nacionalnog parka “Una” i Nacionalnog parka ”Plitvička Jezera”. 

Osim prirodnih ljepota nudi Vam i odličan noćni život u kafićima i klubovima koji su otvoreni do ranih jutarnjih sati.

Za korištenje navedenog kupona obavezna najava minimalno 3 dana ranije na broj telefona 00387-37-224-060 ili e-mail: hotelirishbihac@gmail.com   S najavom, poslati i kôd i id kupona!