<

[SLOVENIJA] Zimski ugođaj u Ljubljani! 1 ili 2 noćenja s doručkom u suiteu Hotela BIROKRAT 4* uz šampanjac, saunu i fitness, 10% popusta na ulaznicu za dvorac Ljubljana...za dvoje već od 589kn!

5 prodanihMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 1.186 kn
Ušteda 50%
Cijena 589 kn
Uštedi još 29 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 29 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Prije kupnje kupona odaberite između 2 paketa: 1 ili 2 noćenja sa doručkom za dvoje u suiteu! Kupon vrijedi isključivo za termine do 31.03.'17.!

Ponuda uključuje: 2 ili 3 dana u Hotelu BIROKRAT 4*, Ljubljana, Slovenija.

Prije kupnje kupona odaberite između 2 paketa:

Paket 1: 1 noćenje s doručkom za 2 osobe u suiteu

Paket 1 uključuje: 2 dana/1 noćenje, šampanjac, 1 noćenje s doručkom za 2 osobe u suiteu, ulaz u saunu i fitness, besplatan wi fi i korištenje računala na recepciji, besplatno osigurano parkiralište, 10% popusta na ulaznicu za dvorac Ljubljana, 5% popusta na obiteljsku ulaznicu.


Paket 2: 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u suiteu

Paket 2 uključuje: 3 dana/2 noćenja, šampanjac, 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u suiteu (1/2 sobi), besplatan wi fi i korištenje računala na recepciji, besplatno osigurano parkiralište, 10% popusta na ulaznicu za dvorac Ljubljana, 5% popusta na obiteljsku ulaznicu.


Hotel Birokrat 4* u ponudi ima klimatiziran smještaj, besplatan najam prijenosnog računala te besplatno korištenje fitness-centra i sezonske saune. Gostima su na raspolaganju besplatni WiFi i LCD TV sa satelitskim programima u sobi.

Suite nije prilagođen za invalide (samo classic sobe su)!

Centar Ljubljane udaljen je 10 minuta vožnje autobusom koji polazi svakih 5 minuta sa stajališta preko puta hotela. Stadion Stožice, na kojem se često održavaju sportska događanja i koncerti, udaljen je 800 metara.


Gosti se mogu opustiti u lounge baru KavaBar Birokrat, u kojem se poslužuju birana domaća pića.


U elegantnom hotelu Birokrat, otvorenom 2010. godine, dostupni su besplatno parkiralište pod video nadzorom i recepcija otvorena 24 sata dnevno. Pojedine su sobe prilagođene osobama s invaliditetom. 

Ovaj je objekt također ocijenjen za najbolju vrijednost za novac u Ljubljani! Gosti ostvaruju veću vrijednost za novac u odnosu na druge objekte u ovom gradu.

Crno Jaje preporuča provjeru slobodnih termina s hotelom prije kupnje kupona.

ODMAH po primitku kupona, obvezna rezervacija unaprijed na e-mail: birokrat@epiceco-hotels.com ili tel: 00386 1 530 02 12, uz KOD i ID kupona po primitku.