Zimska čarolija u hotelu ATRIUM***** u Splitu - 2 noćenja uz Polupansion, superior soba, korištenje WELLNESS sadržaja (bazen, sauna, fitness), sve za 2 osobe i za samo 1499 kuna!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Putujete u Split iz privatnih ili poslovnih razloga evo Vam super prilika za ekskluzivan smještaj u hotelu Atrium 5*, koji je smješten u centru Splita!

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 noćenje u superior sobi + 2 bogata buffet doručka + 2 večere + besplatan WI-FI + besplatan parking u garaži, sve za 2 osobe.

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: 

neograničeno korištenje wellness sadržaja - unutarnji bazen, turska kupelj, finska sauna i fitness.

Split je oduvijek jedan od najromantičnijih gradova. Šetnje kamenim pločama ovog grada punog života, obnovit će Vaše najljepše romantične uspomene te učiniti Vas i Vašu najdražu osobu sretnima i zadovoljnima

Hotel Atrium, zdanje koje mramorom i staklom odražava modre boje mediteranskog neba, izrastao je na temeljima antičkog Splita, tik do lokacije koju je za svoj ljetnikovac odabrao slavni rimski car Dioklecijan. Od hotela do Dioklecijanove palače, samog srca antičkog Splita, te do vedre i uvijek prepune rive pješači se svega petnaestak minuta – toliko smo blizu epicentra svih događanja u Splitu. Hotel Atrium krasi i izuzetan interijer, moderna i potpuna opremljenost, ugodna atmosfera te ljubazno i profesionalno osoblje koje će učiniti sve da vaš boravak učine besprijekornim.

Filomena Wellness&SPA hotela Atrium jedinstvena je oaza mira i opuštanja sa zatvorenim bazenom dugim 16m, protustrujnim plivanjem, masažnim punktovima i igrama svjetla. Svi tretmani rade se s francuskom kozmetikom Sothys. Turska kupelj ili finska sauna dati će poseban osjećaj opuštanja Vašem umornom tijelu, a Kneipp će poboljšati cirkulaciju  i dati osjećaj šetnje plažom po glatkim oblucima različitih boja. Fitness centar raspolaže s Technogym opremom koja će oduševiti svakog zaljubljenika u ovaj vid rekreacije. Terapeuti su stručni i posvećeni Vašoj dobrobiti.

Osim šetnje najvećom modnom pistom na Jadranu – splitskom Rivom, zelena oaza Marjan je mjesto gdje možete pronaći miris borova, zrake sunca i doživjeti romantiku kakvu samo Dalmacija može pružiti. Pogled sa vidilice ne bi trebali propustiti kad ste u Splitu, a zajednička fotografija s panoramom u pozadini biti će jedna od najljepših u Vašem foto albumu. Izložbe i predstave, nastup bendova sa živom glazbom na više lokacija, obilježje su grada koji uvijek živi. Zašto je ovaj grad najlipši grad na svitu, saznajte i vi i budite dio splitskog šušura!

Hotel raspolaže s 124 sobe i 4 vip apartmana, A la carte restoranom, City Barom, Filomena wellness&spa centrom, dvoranama za posebne prigode, Platinum Casinom sa živom igrom i vlastitom garažom za 100 automobila.

S velikim vam ponosom predstavljamo Atrium hotel, mjesto savršenog odmora okrunjeno s 5 zvjezdica i smješteno u centru Splita