[BLED] Romantičan odmor za 2 osobe! Uživajte u Hotelu Ribno*** uz 2 ili 3 polupansiona, 2h wellnessa, 2 x 5€ kupon za masaže u hotelu Ribno, 1x kolač u baru hotela Ribno...super povoljno!!!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi kupci kupona ostvaruju i 20% popusta na ulaz u bazene u Wellness Centru Živa te 20% popusta u Restoranu Vila Prešeren! Posebna ponuda za goste Crnog Jaja: 3h ulaza u Wellness hotela Ribno: 5€ po osobi!!! Kupon možete iskoristiti u periodu 02.01.-28.02.17.!

Ponuda uključuje: Smještaj za 2 osobe u Hotelu Ribno*** pokraj Bleda, u mjestu Ribno.


Izaberite između ove 2 opcije:

Opcija 1 (za 2 osobe): 3 dana i 2 noćenja, 2 polupansiona, 1x kolač u baru hotela Ribno, 1 x dvosatni ulaz u wellness hotela Ribno (2 saune i jacuzzi), 2 x 5€ kupon za masaže u hotelu Ribno (kuponi se ne spajaju), parkiralište ispred hotela, Wi-Fi, 20% popusta na ulaz u bazene u Wellness Centru Živa, 20% popusta u Restoranu Vila Prešeren.

Opcija 2 (za 2 osobe): 4 dana i 3 noćenja za 2 osobe, 3 x polupansion, 1 x trosatni ulaz u bazene Wellnessa Živa u centru Bleda, 2 x 5€ kupon za masaže u hotelu Ribno ( kuponi se ne spajaju), parkiralište ispred hotela, Wi-Fi, 20% popusta na ulaz u bazene u Wellness Centru Živa, 20% popusta u Restoranu Vila Prešeren.

Posebna ponuda za goste Crnog Jaja: 3h ulaza u Wellness hotela Ribno: 5€ po osobi!!!

CrnoJaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona putem br. tel. +386 4 578 31 00 ili  e-maila: info@hotel-ribno.si.Po primitku kupona, obvezno napraviti rezervaciju termina na br. +386 4 578 31 00 ili putem e-maila: info@hotel-ribno.si, uz KOD i ID kupona po primitku.

Hotel Ribno*** se nalazi u neposrednoj blizini Bleda, u idiličnom selu od kojeg je i dobio ime. 

Njegov položaj na rubu borove šume, oduševljava sve posjetitelje, one koji čeznu za mirom i opuštanje u bliskom kontaktu s prirodom!

Gostima hotela su na raspolaganju 58 soba i tri apartmana s kabelskom TV, telefonom, mini barom i kupaonicom s kadom ili tušem, a većina od njih također imaju balkon ili terasu. 

Cijeli hotel je pokriven bežičnim signalom za pristup Internetu.

U zimu će Vas okruženje hotela Ribno oduševiti brojnim mogućnostima za aktivan odmor. Svakako ćete uživati u skijanju, šetnji, ribolovu, ali i aktivnostima kao što su jahanje i planinarenje.

Preporučamo Vam šetnjicu oko Bledskog jezera, cca. 30 tak minuta laganog hoda!

Bled je poznato slovensko lječilište i odmaralište, još od kraja 19. stoljeća, tako da je i danas jedna od najvećih turističkih atrakcija Slovenije. 

Prekrasno jezero, zajedno sa svojom okolicom, može se svrstati uz bok najljepših alpskih odmarališta, poznat po svojoj blagoj i ljekovitoj klimi te termalnoj vodi koja liječi od stresa, umora i brojnih drugih poremećaja izazvanih stresnim načinom života. 

Na Bledu možete uživati u brojnim aktivnostima, od zimskih sportova, razgledavanja znamenitosti do bogate gastronomske ponude. 


KAD STE VEĆ NA BLEDU OBAVEZNO POSJETITE/KUŠAJTE TOP 5 ATRAKCIJA:

1) JEZERO BLED

2) DVORAC BLED

3) "PLETNA" BRODIĆ

4) BLEDSKA KREMŠNITA

5) KLANAC