[BLED] Wellness odmor na prelijepom Bledu! 3 dana/2 noćenja s doručkom za dvoje u Hotelu Triglav 4* u sobi s pogledom na prelijepo jezero, neograničeno korištenje bazena i finske saune za samo 1347kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Triglav Bled smješten je iznad ronilačkog centra u Bledu, 1,5km do središta Bleda, pa možete i pješačiti stazicom ili uz čudesno jezero. Kupon se može iskoristiti do 30.04.2017.!

Ponuda uključuje: 

Hotel Triglav 4*, Bled - 3 dana i 2 noćenja sa doručkom za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi sa pogledom na jezero, neograničeno korištenje bazena i finske saune.

Ponuda dodatno uključuje: 10% popusta na sve masaže kod nas, neograničen pristup u wellness (unutranji bazen i finska sauna),  slobodan ulaz u Casino Bled s pićem dobrodošlice.

Prije kupnje kupona obavezna predrezervacija i provjera željenog termina na mail: info@hoteltriglavbled.si ili broj telefona: 00 386 4 575 2610

Nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije na mail: info@hoteltriglavbled.si, uz KOD i ID kupona po primitku. 

Kupon se ne može koristiti: od 26.01. do 28.01.2017.

Ovaj hotel s 4* ponovo je otvoren u travnju 2009. nakon opsežne obnove. Prvi je put otvorio vrata 1906. godine, a nalazi se na samo 200 metara od Bledskog jezera i u neposrednoj blizini željezničke postaje.

Hotel Triglav Bled smješten je iznad ronilačkog centra u Bledu. Do središta Bleda ima 1,5 km. Do njega je lako doći pješice stazom uz jezero. 

Sve sobe i suitevi udobni su i opremljeni mnogim sadržajima poput klima-uređaja, a iz njih se pruža prekrasan pogled na jezero.

Hotel uključuje restoran 1906 Bled s jelima po narudžbi u kojem se poslužuju slovenska jela nove kuhinje, a u njemu hranu priprema jedan od ponajboljih slovenskih kuhara. Objekt obuhvaća i piano bar, vinski podrum i salon s kaminom.

 

Hotel također sadrži moderan spa centar te nudi uslugu organizacije sastanaka do 70 ljudi, vjenčanja, godišnjica, poslovnih ručkova i radionica slovenske kuhinje.

Bled je poznato slovensko lječilište i odmaralište, još od kraja 19. stoljeća, tako da je i danas jedna od najvećih turističkih atrakcija Slovenije.

Prekrasno jezero, zajedno sa svojom okolicom, može se svrstati uz bok najljepših alpskih odmarališta, poznat po svojoj blagoj i ljekovitoj klimi te termalnoj vodi koja liječi od stresa, umora i brojnih drugih poremećaja izazvanih stresnim načinom života. 

Na Bledu možete uživati u brojnim aktivnostima, od zimskih sportova, razgledavanja znamenitosti do bogate gastronomske ponude. U neposrednoj blizini nalaze se čak 3 poznata skijališta: Krvavec, Vogel i Kranjsak gora. Do skijališta Vogel i Krvavec može se doći ski busom.