[SARAJEVO] Gušti Hostela Franz Ferdinand! 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 1 ili 2 osobe uz razgledavanje grada, piće dobrodošlice, obrok po izboru u kultnoj sarajevskoj ćevabdžnici...već od 228kn!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osim što Vam ima za ispričati nama svima poznatu priču o atentantu u Sarajevu, pripremite se za ludu hostelsku zabavu, alternativno razgledavanje grada po pubovima i još mnogo toga... uz čak 50% popusta! Kupon iskoristiv do 31.03.'17.!

Ponuda uključuje: Boutique Hotel Franz Ferdinard u centru Sarajeva 2 Opcije. 

Opcija 1  uključuje: 3 dana i 2 noćenja s doručkom za dvoje u privatnoj dvokrevetnoj sobi sa vlastitom kupaonom  u Boutique Hotelu Franz Ferdinard u Sarajevu za 469 kn!

Opcija 2 uključuje: 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 1 osobu u Boutique Hotelu Franz Ferdinard u Sarajevu, u dormu s 6-8krevetnim sobama za 228 kn !


Cijena uključuje: 

Piće dobrodošlice, 

Turističko razgledavanje grada u trajanju od 2 sata, 

Karta grada, 

Obrok po izboru u kultnoj sarajevskoj ćevabdžnici. 

Kupon se može iskoristiti do 31.03.2017., u ovisnosti o raspoloživosti kapaciteta.

Za realizaciju kupljenog kupona potrebno je prethodno nazvati i izvršiti rezervaciju putem e-maila: info@franzferdinandhostel.com ili tel. +387 33 834 625, te istu potvrditi po primitku kupona uz KOD i ID.

Hostel Franz Ferdinand novootvoreni je hostel smješten u samom srcu Sarajeva. 

U šarmantnoj zgradi austrougarske gradnje, mladi bh. arhitekti i dizajneri potpuno su renovirali prostor i izgradili hostel koji priča priču o događaju koji je inicirao Prvi svjetski rat i smjestio Sarajevo na kartu svijeta – atentatu na austrougarskog prijestolonasljednika Franje Ferdinanda i njegovu suprugu Sophie

Svaka prostorija u hostelu je autentična, tako da možete birati želite li spavati u sobi prijestolonasljednika Franje Ferdinanda, sobi Sophie Chotek, sobi Mlade Bosne ili atentatora Gavrila Principa, ili pak u romantičnoj sobi zaljubljenog para Sophie i Franza.

Povjerite zašto je Sarajevo na tako dobrom glasu! 

Uz profesionalnog vodiča upoznajte sve znamenitosti ovog grada....

Probajte najbolje sarajevske ćevape! 

Preporučamo odlazak u restoran Kolobara Han na vrhunska i orginalna jela u centru Sarajeva! Ponudu pogledajte ovdje.

Ili uživajte u šetnji Baščaršijom koja je samo par minuta hoda od hostela. 

Kafenišite i ašikujte - Sarajevo čeka na Vas!