[ZAGREB] NOVO!!! Tretman dermapenom sa koktelima vitamina i hyalurona za samo 299 kn umjesto 750 kn u Laser Centru Trinity u Zagrebu! Kupon je iskoristiv do 01.04.2017.!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje 1 x tretman dermapenom + koktel seruma! Tretman Dermapenom omogućava lifting lica i otklanjanje bora, smanjenje pora i poboljšanje izgleda kože već poslije prvog tretmana!


Ponuda uključuje: Laser centar Trinity, Zagreb NOVO!!! Tretman dermapenom sa koktelima vitamina i hyalurona za samo 299 kn!!!


Cijena uključuje: 1 x tretman dermapenom + koktel seruma 


ODMAH po primitku kupona, najava 3 dana unaprijed na tel. 091/504-9980 (Zagreb) uz KOD i ID kupona.

Pogledajte i ostale ponude Laser centra Trinity u Zagrebu:
Kisik + karbon peel tretman lica
Kemijski piling - izbor između 4 vrste kiselina

DERMAPEN

Bez obzira koliko puta kreme nanosili na kožu ili pili razne tvari, one neće nikada doći na potrebno mjesto, bar ne u dovoljnoj koncentraciji. Mezoterapija je stoga jedina metoda koja to omogućuje i kožu dubinski hrani, tj. daje ono što joj je potrebno na pravo mjesto. Zato je tu Micro needling anti-aging Dermapen procedura, kojom se stimulira proizvodnja kolagena i omogućava bolja apsorpcija kozmetološki aktivnih supstanci.


NA KOJI NAČIN DJELUJE DERMAPEN ?

Dermapen  kao rezultat daje neusporedivo bolju indukciju kolagena u odnosu na druge injekcione metode. U toku izvođenja samog tretmana Dermapen aparatom, koji radi do 1300 mikrouboda u sekundi, stimuliramo proizvodnju kolagena i elastina. Dermapen podstiče urođenu sposobnost kože da se samostalno regenerira kao odgovor na mikrotraume. Takođe, u sklopu tretmana, a u zavisnosti od indikacija, koristimo specijalne koktele za Dermapen koji, zahvaljujući aparatu, prodiru u odgovarajući sloj kože i maksimalno se iskorištavaju. 

Tretman Dermapenom omogućava lifting lica i otklanjanje bora, smanjenje pora i poboljšanje izgleda kože već poslije prvog tretmana. Najbolji rezultati vide se na koži sa ožiljcima od akni, dubokim borama, hiperpigmentacijama, opuštenoj koži, kao i na strijama.  

Kokteli koji se koriste su: Anti-aging koktel, Natrijum DNK Skin, Hijaluronska kiselina, Multivitaminski revitalizacijski miks antioksidanata, Organski silicijum i DMAE…


Dermapen dozvoljava brzi tretman određenih zona kože, većih ili manjih, radi tretiranja brojnih nedostataka kože:

Bore oko usana

Tekstura i tonus kože

Proširene pore

Poboljšanje apsorpcije kozmetičkih proizvoda

Površinske bore lica

Tekstura kože na vratu

Ožiljci od akni ili drugih trauma

Melazma i pigmentacija

Poboljšanje teksture grudi

Strije

Alopecija


Rezultat je pomlađena i dubinski hidratizirana koža bez celulita i masnog tkiva!

U zavisnosti od tipa kože, intenziteta promjena, vrste problema koji se rješava i regije koja se tretira da bi se postigli maksimalni rezultati, potrebno je uraditi 3 do 5 tretmana u seriji sa razmakom od 2 do 4 nedjelje. Kada se nakon serije tretmana postignu željeni efekti, veoma je važno održavati stimulaciju kolagena primjenom tretmana održavanja na svakih 3-6 mjeseci.


Njega nakon tretmana

Uvečer ne treba skidati preparate koji su nanijeti nakon tretmana. Narednog dana oprati lice mlakom vodom. Izbjegavati direktno izlaganje suncu i solarij. Šminka se može nanijeti 24-48h nakon tretmana. Izbjegavati vježbanje 12h nakon svakog tretmana. Uklanjanje dlaka sa lica (nausnice, obrve…) voskom ili laserom ne bi trebalo raditi do 7 dana nakon tretmana. Kemijski pilinzi ili drugi oblici ubrzavanja eksfolijacije kože se ne bi smjeli koristiti do 14 dana nakon tremana dermapenom.

Kod većine pacijenata se javlja lak do umjeren otok, zatezanje kože, crvenilo, osjetljivost na dodir, svrab i petehije (modrice u vidu točkica). Ovo je normalna reakcije kože i u roku od 1-2 sata stanje se ublažava, a nakon 24-48 sati normalizira.


Rezultati su odmah vidljivi:

· napredak u kvaliteti kože, manje neravnina na koži te značajno smanjenje celulita.

· dubinska hidratizacija i prirodno popunjavanje  bora vitaminsko hyaluronskim koktelima

· potiče kožu na obnavljanje i pritom postiže zatezanje i pomlađivanje kože

· rješava nejednakosti na koži, smanjuje ožiljke i strije

· naročito je pogodan za osobe koje imaju akne i upalne procese, a ne podnose klasično čišćenje istiskivanje lica, i prevencija i liječenje akni

· lifting atrofirane kože, smanjenje vrećastih vjeđa, tamnih podočnjaka i podbratka

· liječenje opadanja kose kod žena i muškaraca