[ZAGREB] Valentinovo kao iz filma! Izaberite između 3 opcije i uživajte uz romantični ručak ili večeru za 2 osobe ili 2 noćenja s doručkom + večera u The Movie Hotelu i Pubu...već od 159 kn!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svaka osoba može kupit neograničen broj kupona za sebe i na poklon! Uđite u svijet filma i Valentinovo provedite u The Movie Hotelu i Pubu! Prije kupnje izaberite između 3 opcije: ručak, večere ili 2 noćenja sa doručkom i romantičnom večerom, sve u 3 slijeda!


Ponuda uključuje: Valentinovo uz 3 opcije - The Movie Hotel - 2 noćenja ili Movie grill.


Prije kupnje izaberite između 3 opcije:

Opcija 1: romantični ručak za Valentinovo 14.02.2017. u 3 slijeda do 12- 18 h za samo 159 kn!

Opcija 2: romantična večera za Valentinovo 14.02.2017. u 3 slijeda do 18-22 h za samo 179 kn!

Opcija 3: romantični vikend 3 dana/2 noćenja sa doručkom + romantična večera u 3 slijeda za 769kn!


Po primitku kupona obavezna rezervacija termina na tel: +385-1-600-3600, fax: +385-1-600-3601 ili e-mail: info@themoviehotel.com, uz KOD i ID kupona.

MENI ZA VALENTINOVO U TEXAS STEAK & GRILL HOUSE-U:


PREDJELO

Romantična uvertira

(Široki rezanci u umaku od pršuta i kadulje) 


GLAVNO JELO

Neodoljiva čarolija

Punjeni pureći odrezak(paniran i punjen vrganjima i mozzarellom i pancetom)

Prilog:kroketi


DESERT

Savršenstvo ljubavi

Braun kocke sa sladoledom 

čaša pjenušca kao aperitiv


“The Movie Pub & Restoran ” 

Tematski pub, cija se odrednica kao što je vidljivo iz naziva FILM, stoga prostorom dominiraju filmski studijski rekviziti, a na zidovima su izložene originalne fotografije sa svjetskih filmskih festivala (Cannski, Venecijanski, Berlinski…) i portreti najvecih filmskih zvijezda (SALMA HAYEK, KEVIN SPACEY, MONIKA BELLUCCI, WOODY ALLEN, CHARLIZE THERON, ROBERT DE NIRO…) Uvijek Vas ceka naše ljubazno osoblje.

Uređen je u stilu engleskog pub-a. Prostor sa 350 stalnih sjedećih mjesta, podijeljen je na dva dijela, koji po potrebi mogu funkcionirati autonomno svaki za sebe, ali i kao jedinstven prostor.

Interijer je uređen s pažljivo odabranim detaljima i stilskim namještajem.

The Movie Pub & Restoran ” otvoren 2002. godine stekao je status kultnog zagrebačkog okupljališta u koji rado navraćaju gosti iz čitave Hrvatske. Mjesto je vrhunske zabave i provoda.

The Movie Hotel

The Movie Hotel je nastao 2006. godine kao logičan slijed popularnog The Movie Puba, jednog od najpopularnijih mjesta svoje vrste u Zagrebu. Hotel se sastoji od 37 soba i 4 apartmana, a kategoriziran je s tri zvjezdice. Sobe The Movie Hotela nose nazive poznatih svjetskih glumaca te su i ukrašene njihovim ekskluzivnim fotografijama.

U prizemlju hotela nalazi se popularni The Movie Pub & Restoran, gdje naši gosti mogu odlično jesti i svakodnevno doživjeti vrhunsku zabavu uz live svirku poznatih bandova u večernjim satima. Osim puba i restorana našim gostima je na raspolaganju i Texas Steak & Grill House, novotvoreni vrhunski restoran u Western American stilu smješten na glavnoj prometnici u Savskoj 141, (prvi ulaz do The Movie Pub & Restoran).

U mogućnosti smo organizirati ručkove, domjenke, svadbe, ukupnog kapaciteta do 500 osoba. Hotel posjeduje i vlastito parkiralište. Ispred hotela je tramvajska stanica te je izvrsno povezan sa svim dijelovima grada. Udaljenost od glavnog trga je cca 15 minuta gradskim prijevozom.

Dvokrevetne sobe***

Sobe su uređene s toplim i prirodnim materijalima i opremljene klima uređajem, satelitskom TV-om, telefonom s izravnim biranjem, Internet priključkom i međunarodnim utičnicama od 220V. Sve sobe imaju prostrane kupaonice sa umivaonikom,tušem, sušilom za kosu i kozmetikom visoke kvalitete. Dostupne su s dva odvojena twin kreveta i stolicama za sjedenje u sobi.

Uđite u svijet filma i prenoćite u jednoj od soba koje nose naziv poznatih svjetskih glumaca: Catherine Z.Jones, Harrison Ford, Al Pacino, John Travolta, Sylvester Stallone, Jack Nicholson, Cameron Diaz, George Clooney, Brad Pitt, Monica Belucci...

Facebook pogledajte ovdje!