[SLOVENIJA] Valentinovo u Termama Dobrna! Uživajte 3 dana u Depandansi Villa Higiea 4* uz 2 polupansiona za 2 osobe, neograničeno kupanje u ljekovitim bazenima... za samo 1299 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opustite se uz glazbu uživo i ples 10.02. i 11.02.2017. u Caffe&Restaurant May (hotel Vita)! Besplatni smještaj (polupansion i neograničen ulaz u bazene) - 2 djece do 12. godina u sobi sa 2 odraslih osoba! Iskoristivosti kupona je u terminu 10.-12.02.2017.!

Ponuda uključuje: Terme Dobrna - posebna ponuda za Valentinovo!!! 3 dana guštanja za dvoje i za samo 1299kn!

UKLJUČENE USLUGE: 2 x noćenje sa polupansionom (bogat samoposlužni bufet) za dvije osobe, 1 x ulaz u svijet sauna za 2 osobe, 1 x romantična termalna kupka za 2 osobe u Zdraviliškom domu, 3 dana neograničenog kupanja u bazenima sa ljekovitom termalnom vodom, Najam kupaćeg ogrtača, Aerobika u vodi, Jutarnja gimnastika pod stručnim vodstvom fizioterapeuta, Animacijski program, Glazba uživo i ples 10.2. i 11.2.2017. u caffe&restaurant May (hotel Vita), Besplatni parkirni prostor, Besplatni wirelless internet. 


Doplata dnevno na osobu u EUR u Termah Dobrna: Boravišna pristojba 1,27 € Doplata za puni pansion 6,90 €. 


Doplata za veću dvokrevetnu sobu sa dodatnim ležajem 5,00 €/dan.

Povoljnosti: Besplatni smještaj (polupansion i neograničen ulaz u bazene) - 2 djece do 12. godina u sobi sa dvoje odraslih osoba. Djeca do 4 godina - BESPLATNI SMEŠTAJ (smještaj i polupansion) u sobi zajedno sa dvoje odraslih osoba.


Djeca od 4 do 10 godina starosti, koja upotrebljavaju vlastit ili dodatni ležaj u sobi sa najmanje jednom odraslom osobom – 10,00 €/dan za smještaj, polupansion i neograničen ulaz u bazene. 

Crno jaje preporuča provjeru slobodnih termina s termama prije kupnje kupona.

ODMAH po primitku kupona, obvezna rezervacija unaprijed željenog termina na tel.+386 (0)3 78 08 110 ili e-mail: info@terme-dobrna.si, uz KOD i ID kupona. 


Depandansa Vila Higiea Dobrna ****

Higiea je božica zdravlja – u brizi za zdravlje i dobro raspoloženje. Vila Higiea izgrađena je 1855. godine i unatoč obnovama zadržala je nostalgičnost i dašak bogate tradicije, a udobnost boravka nadopunjuju pogledi na šume i lječilišni park. Tu ćete umiriti misli i obnoviti dobro raspoloženje. Vinski podrum koji se nalazi u donjim prostorima vile za nezaboravne kulinarske doživljaje nudi širok izbor slovenskih vina, lokalne specijalitete i posebne Bachusove gozbe. Vila Higiea udaljena je oko 50 metara od Hotela Vita.

U hotelu se nalazi i sala za vjenčanja koja je službeni prostor UE Celje.


Opremljenost soba: telefon, TV, Wi-Fi, mini bar te kupaonica s tušem i sušilom za kosu. Sobe na prvom katu obnovljene su 2007. godine po principu Feng Shui. U predvorju se možete besplatno služiti računalom s internetom.

Ponuda

Glavna recepcija, restoran, wellness s bazenima, saunama i masažama te medicinski centar nalaze se u obližnjem Hotelu Vita (udaljenost 50 m). U hotelskom restoranu poslužuju vam i sve obroke.

U predvorju se možete besplatno služiti računalom s internetom.

Sala za vjenčanja.

Vinski podrum za zatvorena društva za posebne prilike, za poslovne ručkove, večere ili završetke poslovne godine tvrtki.


Alkalna termalna voda, sa temperaturom kod izvora 35 do 36 °C, sadrži adakventne količine kalcija, magnezija i hidrogenkarbonata, te je glavni zdravstveni faktor u Termama Dobrna!

TERMALNA VODA

Toplo vrelo u Dobrni poznavali su već stari Kelti i Rimljani. 1403. godine voda je prvi put upotrijebljena u zdravstvene svrhe. Od 1542. godine termalna voda u Dobrni vrijedi kao idealno sredstvo za liječenje ginekoloških i uroloških bolesti, reumatskih i reumatizmu sličnih bolesti i povreda sustava za kretanje. 

Ministarstvo za zdravlje Republike Slovenije potvrdilo je termalnu vodu kao prirodno ljekovito sredstvo.

U sklopu termalnog kompleksa nalazi se sportski park s raznolikom ponudom sportskih aktivnosti: igrališta za tenis sa pješčanom podlogom, - kuglana, - kuglana za rusko kuglanje, - vrtni šah, - najam bicikla, - trim staza. 

Dobrna je idealno polazište za bicikliste. Na svoje će doći oni koji vole vožnju u samoći ili brdima, dolinama i livadama kao i oni koji s kacigom na glavi osvajaju asfaltna prostranstva.
Destinacije su gotovo neograničene, od prelijepe Savinjske doline s Mozirskim gajem i Logarskom dolinom do Šmartinskoga jezera i celjskoga staroga grada. Mogućnosti u okolici Terma Dobrna zaista je mnogo.

Ako, pak preferirate šetnje, OVDJE TU možete vidjeti koje rute Vam preporučamo!


           IZLETE u okolici možete vidjeti OVDJE!