TV prodaja - učinkoviti i prirodni flasteri za detoksifikaciju i mršavljenje! Bamboo Vinegar Detox Foot Patch, Slimming Patch ili Detox Foot Patch Gold FLASTERI već od 39kn!

25 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona odaberite između 3 opcije: Bamboo Vinegar Detox Foot Patch -učinkovito i prirodno rješenje za DETOKSIKACIJU, Slimming Patch - 30 flastera za mršavljenje koji sadrže prirodne sastojke koji su poznati kao sagorjevači masti ili Detox Foot Patch Gold - Revolucionarni flasteri za detoksikaciju preko noći! Kupon vrijedi do 04.03.2017.!

Ponuda uključuje: TV Prodaja - flasteri za mršavljenje i detoksikaciju već od 39 kn!


Prije kupnje kupona odaberite između 3 opcije:

Opcija 1) Bamboo Vinegar Detox Foot Patch - Učinkovito i prirodno rješenje za DETOKSIKACIJU za 39 kn!

Opcija 2) Slimming Patch -30 flastera za mršavljenje koji sadrže prirodne sastojke koji su poznati kao sagorjevači masti za 59 kn!

Opcija 3) Detox Foot Patch Gold -Revolucionarni flasteri za detoksikaciju preko noći za 69 kn!


OPIS PROIZVODA:

Opcija 1) Detoksiciraj svoje tijelo preko noći - potpuno prirodno!

Tajna kineske medicine za lako i učinkovito izbacivanje otrova iz tvoga tijela uz 60% popusta!

Detoksiciraj se preko noći uz tajnu kineske medicine!

Misliš da ti je tijelo zdravo, ali se ne osjećaš vitalno. Boriš se pronaći energiju za ostatak dana. Sve te iritira. Probava ti se ne ponaša kako bi trebala. I muče te sve te glavobolje!

Ove boljke utječu na mnoge od nas u našem svakodnevnom životu. Nisu dovoljno ozbiljne da zbog njih ideš liječniku – ili odeš, a on ti kaže da je sve u redu – ali te i dalje sputavaju, zamaraju te i čine da se osjećaš kao da stariš. Ali to vjerojatno nema nikakve veze sa starenjem. 

Stvar je u tome što je previše toksina u tvom okruženju. Toksini su zapravo u svemu oko tebe, zraku koji dišeš, vodi koju piješ i hrani koju jedeš. 

Iako tijelo ima neke urođene sposobnosti izbacivanja toksina, postoji previše različitih tvari koje ga svakodnevno bombardiraju! Zato toksini počinju predstavljati preveliki teret i organizam se ne može izboriti s njima. Rezultat toga je da dolazi do prevelikog nakupljanja ovih štetnih tvari, što uzrokuje širenje kroničnih bolesti i na fizičkim i na psihičkim razinama.

Sada više ne moraš da brineš zbog toksina u tvom tijelu. Po prvi put u Hrvatskoj - flasteri za prirodnu detoksikaciju tijela. 

Ovo sjajno rješenje dolazi nam iz kineske tradicionalne medicine, gdje ogromnu pažnju posvećuju čišćenju tijela i duha. 

Bazirani na moćnoj kombinaciji prirodnih sastojaka, flasteri će očistiti od toksina tvoje tijelo dok spavaš. U to se možeš uvjeriti ujutro kad skineš flaster – dovoljno će biti da pogledaš što se na njemu nakupilo tijekom samo jedne noći!

Oslobodi svoje tijelo od toksina preko noći i budi se svako jutro s više energije za samo 39 kn!


 Opcija 2) Slimming Patch 30 kom Slimming Patch flasteri sadrže samo prirodne sastojke i potpuno su sigurni za upotrebu. Možete ih koristiti na svim tipovima kože, bez straha od iritacije ili alergijske reakcije za samo 59 kn!

Opcija 3) Fantastičnih 72% popusta na učinkovito i prirodno rješenje za DETOKSIKACIJU! Uz Detox Foot Patch flastere riješi se toksina preko noći!

Konačno! Dostupna ti je revolucionarna tajna kineske medicine za laku i učinkovitu detoksikaciju!

Opis ponude

Detoksikacija tijela

Prirodno čišćenje od toksina

Oslobađanje od toksina preko noći

Buđenje s više energije

Detox Foot Patch flasteri pomogli su u detoksikaciji tisućama ljudi diljem svijeta. Konačno i ti možeš izbaciti štetne toksine iz tijela, brzo i sigurno!

Ovo sjajno rješenje dolazi nam iz kineske tradicionalne medicine, gdje ogromnu pažnju posvećuju čišćenju tijela i duha. Bazirano na moćnoj kombinaciji prirodnih sastojaka, očistit će tvoje tijelo brzo i lako.

Detox Foot Patch flasteri čiste tvoje tijelo od toksina i nečistoća dok spavaš. Zahvaljujući ovoj 100% prirodnoj formuli, možeš se riješiti toksina preko noći – iz udobnosti vlastitog doma.

Detox Foot Patch flasteri namijenjeni su i muškarcima i ženama i pomoći će ti da se riješiš toksina bez obzira na godine i tip kože. Flasteri učinkovito ciljaju na posebne akupunkturne točke na stopalima koje su zaslužne za detoksikaciju. Nakon uporabe flastera, na njima možeš vidjeti koliko su toksina učinkovito izvukli iz tvog tijela.

Flasteri ne ispuštaju nikakve kemikalije u tijelo, jedino dolazi do infuzije negativnih iona u tvoje tijelo. Također, flasteri djeluju samo lokalno, bez ikakvih štetnih posljedica.

Riješi se toksina iz tijela i budi se s više energije! Naruči Detox Foot Patch odmah!