Uklanjanje dlačica najboljim svjetskim laserom uz 45 super učinkovitih tretmana u Beauty Esthetic centru u Splitu za samo 1349 kuna i uz dodatnu uštedu uz newsletter popust od 100 kuna!

Ponuda Beauty esthetic centra Split uključuje paket od 45 tretmana uklanjanja dlačica diodnim laserom cijelog tijela.

Paket uključuje: 

5 tretmana  potkoljenice, 

5 tretmana natkoljenice,  

5 tretmana podlaktice, 

5 tretmana bikini, 

5 tretmana pazusi, 

5 tretmana nadusnice, 

5 tretmana brada, 

5 x tretmana linija trbuha, 

5x brazilka.




Na prvi tretman je potrebno doći do 28.02.2017.


ZLATNI STANDARD LASERSKOG UKLANJANJA NEŽELJENIH DLAČICA
diodni laser je medicinski uređaj
izvrsno i za uklanjanje uraslih dlačica
jedini priznati svjetski uređaj za trajno uklanjanje dlačica
dugotrajniji rezultati nego kod IPL, SHR tretmana

Koliko samo vremena i truda ulažete u odstranjivanje dlačica, a one uvijek iznova narastu. Vrijeme je da promijenite pristup! Odbacite britvice i prebacite se na lasersko uklanjanje dlačica!

Epilacija diodnim laserom je najnoviji i u svijetu jedini priznati način dugotrajnog uklanjanja dlaka i dlačica. Funkcionira tako da se direktnim kontaktom laserska energija usmjeri na kožu. Pigment u folikulu dlake apsorbira energiju i pretvara je u toplinu koja opeče (i na taj način uništava) folikul. Što je dlaka tamnija, to više energije apsorbira i lakše se uklanja. Znači da se crne dlake najlakše trajno odstranjuju. Idealan kandidat za lasersku epilaciju je pacijent svijetle kože s tamnim dlakama. Laserom se mogu tretirati sve regije osim očiju. Izvrstan i za otklanjanje uraslih dlaka jer prodire nekoliko milimetara ispod kože.


 

Izbjegavajte tamnjenje kože prije tretmana. Izbjegavajte tretmane za skidanje celulita 4 do 6 tjedana prije tretmana.


 
U kozmetičkim salonima tretmani trajnoga skidanja dlačica se rade sa IPL ili PPL uređajima koji su bitno slabije snage i učinka.
Dlake na licu i vratu tretiraju svaka 4 tjedna, a na tijelu svakih 6 tjedana. Zašto? Zato što na glavi dlake puno brže rastu. Dlaka ima anagenu, telogenu i katagenu fazu rast. Da bi je uništili, potrebno je folikul pogoditi kada je dlaka u fazi rasta. Puno dlaka u koži nisu u fazi rasta pa je zato potrebno tretmane ponavljati od 3 - 6 puta.

Imajte uvijek prekrasno glatku kožu bez dlačica!

ODMAH nakon kupnje kupona kontaktirati centar radi dogovora oko termina na tel:+385 91 233 7000