Vrhunski kiropraktički tretman! Pregled, konzultacije, tretman kiropraktike, masaža Thumper masažerom, elektroterapija + GRATIS pregled atlasa u Američkom kirosportu Dr.Stacey Poole za 125 kn!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Imate problema s ubrzanim radom srca ili osjećate stalni umor i napetost? Donosimo Vam brzo i jednostavno rješenje sa kojime ćete biti i više nego zadovoljni! Kupon vrijedi do 21.03.2016. !

Ponuda uključuje: Kiropraktički tretman - 6 u 1 pregled, kiropraktika, konzultacije, masaža i elektroterapija za 125 kn!


Cijena uključuje: pregled, konzultacije, tretman kiropraktike, masažu Thumper masažerom, elektroterapiju, gratis pregled atlasa u Američkom kirosportu Dr.Stacey Poole!


Mogućnost kupnje dodatnog tretmana u Američkom kirosportu po istoj cijeni!

ODMAH po primitku kupona ili minimalno 2 dana ranije rezervacija na br.tel. 097 613 0670, uz KOD i ID kupona. 

Kupon je potrebno ponijeti sa sobom prilikom dolaska!


Sadržaj za ponudu kiropraktike:


• Bole vas leđa i noge,a ne znate razlog?

• Imate problema s lošim držanjem, skoliozom, kifozom?

• Patite od učestale napetosti mišića i ukočenosti?

• Imate problema s ubrzanim radom srca ili osjećate stalni umor i napetost?

• Bole vas ruke,ramena i vrat?

• Muče vas išijas, diskus hernija ili diskopatija?

• Tenzijske glavobolje uzrokovane stresom ili migrene?

• Imate česte vrtoglavice?

Posjetili ste mnoge liječnike i stručnjake,ali odgovora na vaše tegobe i dalje nemate?

Budući da je kralježnica glavni regulator centralnog živčanog sustava, a taj sustav upravlja svim funkcijama ljudskog organizma,vrlo je moguće da je u tome vaš problem. 

Dakle, ako je kralježnica subluksirana ili ne funkcionira na optimalnoj razini, to ujedno znači da ni kontrolni mehanizmi koji nadgledavaju tu funkciju ne funkcioniraju, a to je živčani sustav.

Dakle, smetnje na kralježnici će zasigurno bitno utjecati na to kako netko funkcionira, koliko je pokretljiv i slično ali će ujedno i utjecati na rad živčanog sustava kod kojeg je komunikacija poremećena.

Doktorica kiropraktike dr.Stacey Poole pomoći će vam tretmanima da se vaša kralježnica dovede u pravilan položaj s čime nestaju i tegobe vezane uz nepravilan položaj kralježnice.