Doživite Villach u čarobnom karnevalskom ruhu! Jednodnevni posjet u pratnji turističkog pratitelja s uključenim autobusnim prijevozom u oba smjera iz Zagreba!

Papageno Tours - ČAROBNE MASKE NA POZNATOM KARNEVALU U VILLACHU , Jednodnevni izlet 11.02.2017, ILI  25.02.2017. za samo 149 kn!


Prije kupnje izaberite jednu od dvije opcije datuma:
Opcija 1) 11.02.2017.
Opcija 2) 25.02.2017.

Cijena uključuje: 
prijevoz turističkim autobusom, 
turističkog pratitelja, 
osiguranje jamčevine , 
usluge organizacije, 
PDV


PROGRAM

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora u Zagrebu, u 08:00 sati. Vožnja kroz Sloveniju uz kraće zaustavljanje putem. Vožnjom kroz Korušku  pruža se lijep pogled na alpske vrhunce i guste crnogorične šume.  Dolazimo do Villacha, drugog  najvećeg koruškog grada. 



Šetnja s pratiteljem do tržnice, crkve sv. Jakova i obale rijeke Drave. Tu je i najviši crkveni toranj visine 94 metra, koji jednostavno plijeni pažnju. Možete se popeti do vrha, od kojeg Vas dijeli samo 239 stuba, te uživati u izvanrednom pogledu na grad. Prisustvovanje karnevalskim događanjima i velikoj karnevalskoj povorci: glazba na ulicama, maskirani konobari i kuhari u restoranima, karnevalske grupe iz Austrije, Slovenije i Italije daju poseban ugođaj. 

Od 14:00 sati prolazi mnogobrojna povorka maskiranih. Slobodno vrijeme za kupovinu i uživanje u mnogobrojnim događanjima u maskiranom gradu do 19:00 sati. 


Putovanje pored FAAKER SEE (jedno od najčišćih europskih jezera) te dalje prema Zagrebu. Dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.