[ZAGREB] Savršen dan u kojem ćete se osjećati kao diva! Crno Jaje u suradnji sa salonom Bonjour Beauty pozivaju Vas na SPA dan za dvoje za samo 399 kn! Kupon vrijedi do 30.03.17.!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje: 2 fen frizure sa masažom vlasišta, 2 njege lica, 2 x masaža tijela (45 min), kava, čaj, vino, voće i čokolada! POSEBNA POGODNOST - SPA fotograf po super povoljnim cijenama, da zauvijek pamtite taj dan ;)

Ponuda uključuje: Bonjour Beauty - savršen dan u kojem ćete se osjećati kao diva - SPA dan za dvoje za 399 kn!


Cijena uključuje: 

2 x fen frizure sa masažom vlasišta, 

2 x njega lica (piling lica, njega lica vitaminskim ili hyaluronskim ampulama, 

masaža lica), 

2 x masaža tijela u trajanju 45 minuta, kava, čaj, vino, voće i čokolada.


Mogućnost nadoplate za profesionalnog fotografa za samo 60kn, koji će Vaš SPA dan ovjekovječiti slikama.

Web stranicu salona pogledaje OVDJE!

Salon Bonjour Beauty započinje svojim radom u siječnju 2016. s ciljem da tržištu ponudi uslugu koju smo same doživjele, uslugu koja je po našem iskustvu nedostajala na ovim područjima. Uz odličan ambijent, ljubazno osoblje i profesionalne preparate željeli smo klijentima ponuditi uslugu “sve na jednom mjestu“. 

Dugogodišnji rad u salonima za njegu kose i tijela u inozemstvu i u Hrvatskoj, kao i stečeno znanje na cruzerima s vrhunskim SPA objektima, bio je naš poticaj za početak ovog projekta. Stečeno iskustvo željele smo prenijeti našim budućim klijentima, uz mogućnost da potrebne tretmane dobiju na jednom mjestu.  


Kada zakoračite u prostor Bonjour Beauty salona osjećat ćete se kao da ste zakoračile u neku drugu dimenziju gdje se može osjećati opušteno i relaksirano, a prikupit ćete i dovoljno energije za novi početak tjedna ili dana.


ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na br. tel.: 097 6714 676 , uz KOD i ID kupona po primitku.