Previše sjedite, zapustili ste se i bole Vas leđa? Mjesečna članarina 3x tjedno za pilates, aerobic i funkcionalni trening u Karate Clubu Croatia u Zagrebu uz čak 60% popusta i za samo 99 kuna!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vaše tijelo izgubilo je formu ili Vas bole leđa od previše sjedenja? Upišite se na pilates, aerobic i funkcionalni trening! Omiljeni sportovi dovesti će Vas u savršenu kondiciju te oblikovati i učvrstiti Vaše mišiće!

Raspored:

Funkcionalni trening:

pon,sri,pet: 17:30 - 18:30

uto,čet: 19:00-20:00 

subota: 10:00-11:00

Body shape:

pon,sri,pet: 18:30-19:30

Aerobik:

pon,sri,pet: 19:30-20:30

Pilates:

pon,sri,pet: 20:30-21:30

uto,čet:18:00-19:00

Raspored treninga pogledajte ovdje.

FITNESS - KARATE KLUBA "CROATIA"

Smješten u sklopu 1. gimnazije, u Aveniji Dubrovnik 36, u Zagrebu nudi programe pomoću kojih možete svjesno, sustavno, programirano i kvalitetno pokrenuti svoja tijela, odnosno vježbati.

Nudimo Vam kvalitetno opremljenu dvoranu u kojoj se uz stručno vodstvo naših trenera, licenciranih voditelja možete uključiti u jedan ili više programa iz naše ponude.


AEROBIK:

-vrsta treninga koja kombinira ritmičke aerobne vježbe s istezanjem i vježbama snage. Cilj aerobika je povećati snagu, elastičnost i kardiovaskularni kapacitet organizma. Izvodi se grupno, uz glazbu i nazočnost instruktora. Aerobik vam pomaže da se napunite endorfinom, hormonom sreće. 

Kroz vježbe aerobika vodi vas -ANA-


PILATES: 

sustav vježbi istezanja i snage. Primjenom tog sustava vježbi jačamo i oblikujemo mišiće, ispravljamo držanje tijela, utječemo na gipkost i ravnotežu, ujedinjujemo tijelo i um te usavršavamo oblik tijela. Pri treningu koristimo lopte, rastezljive gume, palice i male utege. 

Kroz ovaj sustav vježbanja vode vas –KIKA- i -TENA-


FUNKCIONALNI TRENING: 

-koncept treninga kojim se utječe na istovremeni razvoj što većeg broja motoričkih i funkcionalnih sposobnosti i osobina te na sastav tijela. Drugim riječima, razvijanjem vaših motoričkih sposobnosti (snaga, jakost, koordinacija, ravnoteža, mišićna izdržljivost, brzina) i energetskih sustava (fosfatni, glikolitički i aerobni) smanjujemo masno tkivo i povećavamo mišićnu masu. 

Kroz ovaj koncept vodi vas –DINKO-


BODY-SHAPE

prilagođeni aerobik namijenjen početnicima i svima koji su iz bilo kojeg razloga duže izbivali od tjelesnoga napora. Za realizaciju programa koriste se trenažna pomagala: male lopte, velike pilates lopte, mali ručni utezi te gumene trake. Program iako prilagođen nije statičan.

Kroz  body-shape vodi vas -ANA-


Ako želite upoznati mogućnosti vlastitoga tijela i njegove limite, naučiti pomicati granice svojih fizičkih mogućnosti, kvalitetno i organizirano vježbati, biti zadovoljni vlastitim izgledom, omogućiti si ugodniju trudnoći i lakši porod, vježbati uz prisustvo vaše ga djeteta dođite u fitnes u kojemu ćete svoje slobodno vrijeme provesti u zanimljivom, kvalitetnom i dinamičnom treningu.Trudit ćemo se da vam kroz  vježbanje pomognemo da dođete do vidljivih promjena kondicije i forme.

                            

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na: Dinko 091/459-3489, uz KOD i ID kupona po primitku.