Skijanje u Sloveniji! 2, 5 ili 7 polupansiona u Hotelu Benda 3* u Mozirju, 30% popusta u Termama Dobrna, 12% popusta na bazene, saune i masaže u Termama Topolšica...sve za dvoje uz 50% popusta!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi kupci kupona ostvaruju do 15% popusta na kupnju skijaške karte na skijalištu Golte! Kupon vrijedi isključivo za termine do 31.03.'17.!


Ponuda uključuje: 3, 6 ili 8 dana u Hotelu Benda 3*, Mozirje, Slovenija.

Prije kupnje kupona odaberite između 3 paketa:

Paket 1: 2 polupansiona za 2 osobe u 1/2 sobi

Paket 1 uključuje: 3 dana/2 noćenja, piće dobrodošlice, 2x polupansion za 2 osobe u 1/2 sobi, 30% popusta u Termama Dobrna uz bazene u Hotelu Vita i svijeta sauna, 12% popusta na bazene, saune, masaže u Termama Topolšica, 10% popusta na kupnju skijaške karte na skijalištu Golte.

Paket 2: 5 polupansiona za 2 osobe u 1/2 sobi

Paket 2 uključuje: 6 dana/5 noćenja, 5x polupansion za 2 osobe u 1/2 sobi, 30% popusta u Termama Dobrna uz bazene u Hotelu Vita i svijeta sauna, 12% popusta na bazene, saune, masaže u Termama Topolšica, 15% popusta na kupnju skijaške karte na skijalištu Golte.

Paket 3: 7 polupansiona za 2 osobe u 1/2 sobi

Paket 3 uključuje: 8 dana/7 noćenja, 7x polupansion za 2 osobe u 1/2 sobi,  30% popusta u Termama Dobrna uz bazene u Hotelu Vita i svijeta sauna, 12% popusta na bazene, saune, masaže u Termama Topolšica, 15% popusta na kupnju skijaške karte na skijalištu Golte.


Do donje žičare koja vodi na skijalište hotel je udaljen svega 6 kilometara!

Crno Jaje preporuča provjeru slobodnih termina s hotelom prije kupnje kupona.

ODMAH po primitku kupona, obvezna rezervacija unaprijed na e-mail: benda@epiceco-hotels.com ili tel: 00386 3 8393 700, uz KOD i ID kupona po primitku.

Hotel Benda nalazi se na mirnoj lokaciji u mjestu Mozirje, na svega 400 metara od rijeke Savinje i 13 km od skijališta Golte. U sklopu objekta dostupan je restoran s prostranom terasom. Gostima su također besplatno na raspolaganju WiFi i privatno parkiralište u okviru objekta.

Sve hotelske sobe uključuju TV sa satelitskim programima, telefon, balkon i vlastitu kupaonicu.

Ljubljanska zračna luka Jože Pučnik udaljena je 89 km. 

U neposrednoj blizini hotela smješten je arboretum Mozirski gaj. U okolici gosti mogu uživati u raznim sportskim aktivnostima poput tenisa, odbojke i jahanja.Popularno skijalište Golte nudi skijaške staze svih stupnjeva težine. Staze se prostiru na 12 km. U okviru hotela Golte također je dostupno spremište za skije.