Posjet Sarajevu i balkanskim piramidama! 2 dana uz prijevoz, noćenje s doručkom u hotelu 3*, ulaznica za Arheološki park koja uključuje Podzemne labirinte 18.-19.03.2017. za 445 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon je iskoristiv isključivo u terminu 18.-19.03.2017.! Nadoplata na licu mjesta za vrh Piramide Sunca! POLASCI: Dugo Selo, Sesvete, Dubrava, križanje Držićeve i Vukovarske, Savica, Inina zgrada (Novi Zagreb), Savski gaj, Ivanić Grad naplatne, Kutina - naplatne, Slavonski Brod!

Ponuda uključuje: Darojković promet - posjet balkanskim piramidama sa ulaznicom za tunele i uživanje u Sarajevu 18.-19.03.2017. za 445 kn!


PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN: ZAGREB – SARAJEVO

Polazak je u ranim jutarnjim satima. Udobna vožnja turističkim autobusom do Sarajeva, uz kraća usputna zaustavljanja radi odmora. Po dolasku u Sarajevo slijedi razgled grada s lokalnim vodičem:

BAŠČARŠIJA: SEBILJ – poznati trg gdje se nalazi jedna od glavnih gradskih fontana (česama) 

KAZANDŽILUK, poznat po trgovini iproizvodnji bakrenog posuđa. 

BAŠČARŠIJSKA DŽAMIJA, izgrađena 1530. godine, 

STARA PRAVOSLAVNA CRKVA, MORIĆA HAN, KATOLIČKA KATEDRALA, VJEČNA VATRA, 

LATINSKA ĆUPRIJA, koju često zovu i Principovim mostom, pošto je tu Gavrilo Princip izvršio atentat na princa Ferdinanda), 

CAREVA DŽAMIJA…..

Poslijepodne slobodno za vlastite sadržaje. Noćenje u hotelu 3*.

 2.DAN: SARAJEVO – VISOKO ( PIRAMIDE) – ZAGREB

Ujutro doručak, odjava iz hotela. Polazak prema Visokom gdje se nalazimo sa vodičem te prvo stajemo na BELVEDERE,

Mjesto s pogledom na Bosansku Piramidu Sunca i na kojem vodič Fondacije daje osnovne podatke i uvodno predavanje o radu Fondacije, fenomenu piramida u svijetu i kod nas. Idealna lokacija za fotografije.

Trajanje: 30-45 min. zatim odlazimo do  PODZEMNIH LABIRINTA “RAVNE”

Posjet prapovjesnom Podzemnom labirintu Ravne, koji se sastoji od mreže tunela i prostorija. Tuneli su osvjetljeni i podgrađeni, a prosjecna visina stropa je 2 metra. Uređeni dio tunela za turističke posjete se prostire na dužini od oko 850 metara, temperatura zraka je konstantna tokom cijele godine i iznosi 12°C te je u toku posjete neophodno imati adekvatnu odjecu. Pored artefakata koji su tamo pronađeni, prava vrijednost tunela je u zabilježenim vrijednostima poput visoke koncentracije negativnih jona i Šumanove rezonance koji omogućavanju da se u toku boravka vaše tijelo revitalizira, kako fizički tako i mentalno. Iz ovih razloga omogućili smo neometan prostor u kojem je moguće boraviti u cilju poboljšanja zdravlja, kao i mjesta za boravak u posebno energentski potentnim točkama, pored Mega-keramičkog bloka K2 i ljekovitoj prostoriji sa najvećom koncentracijom negativnih jona.

Trajanje: 60-120 min.Nadalje tko želo može posjetiti vrh . BOSANSKE PIRAMIDE SUNCA uz nadoplatu

Najstarija i najveća piramida u svijetu. Posjeta uključuje obilazak arheoloških iskopina na sjevernoj strani piramide, gdje se mogu vidjeti površinski blokovi rađeni od sintetičkog (geopolimernog) betona koji su otkriveni ispod sloja zemlje i vegetacije. Moguć je i posjet “energetskom kamenu”, koji ima ljekovita sojstva,

Trajanje: 90 min.

Pristup: moguće je pristupiti parkingu koji se nalazi u podnožju piramide, odakle je neophodno penjanje u trajanju od 20 min. uz 220 stepenica. 


Cijena uključuje: 

prijevoz udobnim turističkim autobusom

smještaj u hotelu s 3* na bazi noćenja s doručkom

lokalnog vodiča za razgled grada

ulaznica za Arheološki park koja uključuje Podzemne labirinte

troškove organizacije i realizacije aranžmana


Cijena ne uključuje:

Objekte koje želite posjetiti, a nisu navedeni

Obilazak vrha Piramide Sunca – nadoplata 50kn

Doplata za jednokrevetnu sobu (15€).