Metar slasne pizze + 4 kugle vrhunskog sladoleda - 50% popusta = 4 happy osobe!

499 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila! Prijavite se na naš newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 120 kn
Ušteda 50%
Cijena 59 kn

Pizza dužine 1 metar atrakcija je zagrebačke pizzerije Al metro. Nakon pizze koja će nahraniti četvero gladnih usta, zasladite se vrhunskim talijanskim sladoledom.

Miješana, sa gljivama, sa maslinama, 4 vrste sira...? Ne možete se odlučiti koju naručiti? Donosimo Vam pizzu od 100cm na kojoj ćete dobiti tri različite vrste pizze po Vašem izboru!

Ponuda uključuje:

100cm pizze - za 4 ljudi, mogućnost podijele pizze na 3 dijela - svaki dio druga vrsta pizze

4 kugle talijanskog sladoleda spravljenog u samoj pizzeriji

Pizzeria Al Metro - najpopularnija, a drugačija. Doživite pizzu u dosad neviđenom izdanju. Jedinstvena pizzerija u Zagrebu nudi vam je u brojnim varijacijama, i ono što je najbitnije dužinama. Želite metar ili 10 centimetara, mi smo tu. Najduža pizza koju možete naručiti u pizzeriji Al Metro ovisi o vašim kapacitetima. Tražimo one koje s takvim komadom mogu izaći na kraj. Green Gold je poslovno trgovački kompleks u kojem se na oko 80 000 kvadratnih metara prostiru uredski tornjevi, trgovački centar, hotel i kongresne dvorane te park.